beta hcg degeri ve kanama

Saye-

oldurulmak istenende degil,olanda hayir vardir...
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
11.307
22.352
hocam merhaba ben ayin birinde catlatma ignesi olmustum ayin 17 sinde beta hcg 37.02 geldi ayin 19 unda da 70.02 geldi. bu gun ara ara acik pembe kanama var ve beta hcgyi tekrar ettirdim 46.03 gelmis ve ara ara karin agrim oluyor. bu konuyla ilgili yardimci olur musunuz

hocam merhaba ben ayin birinde catlatma ignesi olmustum ayin 17 sinde beta hcg 37.02 geldi ayin 19 unda da 70.02 geldi. bu gun ara ara acik pembe kanama var ve beta hcgyi tekrar ettirdim 46.03 gelmis ve ara ara karin agrim oluyor. bu konuyla ilgili yardimci olur musunuz
doktora gitmediniz mi????beta hcg niz düşmüş ve kanamanız var. hamilelik sonuçlanmış.çok üzülerek yazıyorum.nye doktora gtmednz ki??????????????

doktora gittiniz mi durumunz ne oldu?

hayir gitmedim sagolun ilginiz icin doktorumla gorustum yarin gidecegim kanama da olmadi daha sonralarrda hayirlisi olsun

hayir gitmedim sagolun ilginiz icin doktorumla gorustum yarin gidecegim kanama da olmadi daha sonralarrda hayirlisi olsun
şu son verdiğiniz beta hcg tahlilini alrken doktorunza göstermedinz mi???? değer baya düşmüş.

Merhabalar :Kandaki degerın düşmüş olması ve lekelenme varlıgı biyokımyasal gebelık varlıgına ısaret etmekte. Testı 2 gün sonra tekrar ederek akıbetını izlemekte fayda vardır. Bu gebelıgın sonucuna göre daha önceki öykunuze ( daha öncekı gebelık varlıgınız ? gebelık kaybınız var mı ? tedavı sayılarınız? bayan yaşı? korunmama suresı ? .. ) ait bilgiler ile bu durumun nedenı arastırılmalıdır.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

X