- 18 Ocak 2024
- 51
- 8
- 6
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen hafta çarşamba mı 130 du anlayamadım bugünde çarşamba yaMerhaba kızlar. Benim çarşamba günkü beta değerim 130 du bugün 278 çıktı düşük mü sizce? Doktora cuma günü tekrar gideceğim ama şüphede kaldım diğer gebeliklerimde beta takip etmemiştim pek bir bilgim yok bu yüzden bilen varsa yardım edebilir mi?
Geçen hafta çarşamba mı 130 duMerhaba kızlar. Benim pazartesi günkü beta değerim 130 du bugün 278 çıktı düşük mü sizce? Doktora cuma günü tekrar gideceğim ama şüphede kaldım diğer gebeliklerimde beta takip etmemiştim pek bir bilgim yok bu yüzden bilen varsa yardım edebilir mi?
Ay özür dilerim düzelttim pazartesi olarak:)Geçen hafta çarşamba mı 130 du anlayamadım bugünde çarşamba ya
Canım pazartesi yanlış yazdım:)Geçen hafta çarşamba mı 130 du
Pazartesiyse yükseliş iyi 2 katı artmışAy özür dilerim düzelttim pazartesi olarak:)
Tamam canım 2 günde 2 kat artış istenir sizinki de iyi artmış sorun yokCanım pazartesi yanlış yazdım:)
Yok yok korkma sağlıklı artmış Allah korktuğunuzu yaşatmasın sağlıkla ilerlesin inşallahÇok teşekkür ederim sağolun bir an düşük sandım endişendim tekrar düşük yapacağım diye korkuyorum
Amiiin Allah razı olsun cümlemizin inşallahYok yok korkma sağlıklı artmış Allah korktuğunuzu yaşatmasın sağlıkla ilerlesin inşallah
130 kaç haftalığa denk geliyor peki bilginiz var mıMerhaba kızlar. Benim pazartesi günkü beta değerim 130 du bugün 278 çıktı düşük mü sizce? Doktora cuma günü tekrar gideceğim ama şüphede kaldım diğer gebeliklerimde beta takip etmemiştim pek bir bilgim yok bu yüzden bilen varsa yardım edebilir mi?
Tam bir bilgim yok canım benim130 kaç haftalığa denk geliyor peki bilginiz var mı