beta hcg değeri yardım

minno14

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
5
1
47
5 günlük 2 tane blast transferi yapıldı
7. gün 7,5
9. gün 15
10. gün 24
doktor kimyasal hamilelik ilaçları bırak dedi kafam karıştı yardım lütfen

Canim benimde 10, gun 36 cikmisti doktorum direk tebrik etti tekrarla dedi bence iki gun daha sabret

5.gün embriyosu olduğu için doktorun bırak demiştir..tabi rabbimden ümit kesilmez iki gün sonra tekrarlarsin inşallah yukselir

5 günlük 2 tane blast transferi yapıldı
7. gün 7,5
9. gün 15
10. gün 24
doktor kimyasal hamilelik ilaçları bırak dedi kafam karıştı yardım lütfen

Ya doktor değilim ama gayette yükseliyor işte değerin. İki gün daha ben olsam ilaçları da bırakmazdım ve 12. gün bir tahlil daha yaptırırdım. Hamilesin ama kimyasal diye hemen kestirip atmayın bence. Değeri düşük başlayıp artanlar oluyor. Doktorlar genelde 50 ve üzeri bekliyorlar galiba iyiye işaret diye ama sen bir istisna olabilirsin.

Benim tedavimde
9. gün 105
11. gün 187
13. gün 305 çıktı.

Hiç ikiye katlanmadı. Doktor sağlıklı bir gebeliğe benzemiyor dedi yine de ilaçlarımı kestirmedi ve 4 gün sonra bir kere daha kan testi istedi. Sonuç 6.5 yaşında Allah bağışlasın oğlum var.

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın sen de bebeğini.

12. gün 53 malasef kimyasal gebelik hayırlısı böyleymiş

Arakadaşım 12. gün için kötü değil sonucun. Ne olur git başka bir tüpbebek merkezinin bir doktorundan fikir al ilaçlarını bırakmadan önce.

10. 24 diyorsun 12. gün iki katından fazlasına çıkmış işte.

Seni heveslendirmek istemem ama başka bir doktordan daha fikir al. Böyle düşük başlayıp bebeğini kucağına alanlar bu sitede bile var. İki gün daha ilaç kullanmakla bir şey kaybetmezsin.

12. Gün değerim 70 iki gün sonra tekrarlanacak test ümitlendirmek istemiyoruz dediler değerim çok mu düşük anlamadım

12. Gün değerim 70 iki gün sonra tekrarlanacak test ümitlendirmek istemiyoruz dediler değerim çok mu düşük anlamadım

Dusuk felan degil canim..
2 gunde bir iki katina cikmismi diye bakacaklar.. benim 10. Gun 36 di 12. Gun 40 oldu iki katina cikmadigi halde bile suanda 9 bucuk haftalik hamileyim .. kimyasal gebelik demistiler ama oyle olmadi..

Seni tebrik ederim 70 gayet guzel sonuc

12. gün 53 malasef kimyasal gebelik hayırlısı böyleymiş
Canm bence ilacını bırakma ona bakarsan ben dun ogrendim kan degeri 12 gun 19 du.bana dedıkı doktorum kimyasal gebelık olabılır ama sakın ilacı bırakma 2 gun sonra bıdaha kan verecegim 2 katına cikarsa sorun yok dedı.ben napıyım sımdı hıc umutsuz olma .benm kıde 5 gun emrıyosu 1 kaliteydı sakın pes etme

X