Beta HCG değeri yavaş artanlar ?? 6 hafta + 1 günlük hamileyim

Majestic_90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
46
5
86
6 hafta + 1 günlük hamileyim beta hcg değerim 5.500 çıktı ancak doktorum yavaş ilerlediğini söyledi kese boyutuda 7.3 mm ancak fetüs görünmüyor, bır hafta sonra tekrar gıdıcem . Olumsuz olcagını alınması gerektiğini söyledi ancak takip edelim ama sonlandırılabilir dedi belki bir umut mucize olur 2 hafta daha beklıcem aynı durumu yaşayanlar var m lütfen yardımcı olun kızlarrrrr

biraz daha bekle. Daha çok erken haftan. Dinlen. Bol bol su iç. Belli olmaz. Bir de aletten alete fark ediyor. Benim kuzenime kilis'de boş gebelik dediler. Alalım dediler. Kız üzüldü ama ben kürtajı antep'te olacağım dedi. Gitti ki kalp atışı falan var. Geç döllenme olabilir. Düşe de bilir ama erken dönem düşüğü ise ya fetüsde ya pıhtı değerlerinde problem olabilir. En azından gebe kalabildiğini biliyorsun. Allah esirgesin bir şey olursa bu iki meselenin üzerine düş.

Ama dediğim gibi telaşlanmak için çok erken. Bu yüzden çevremdekilere bir sıkıntınız yoksa doktora gitmek için bekleyin diyorum. Çünkü korkutup geriyor doktorlar. Afedersin ilk gittiğim salak yar. doç. direkt karnımdan bakıp boş gebelik demişti. Sonra vajinal bakıp aaa kalp atışı var dedi.

6+1 deyim ben de canım 37.000 çıktı ama bana da artışın az diyor. Bu tarihten 6 gün öncekinde 3100 çıkmıştı. Şu an 50.000 olması gerekirdi dedi. Umarım bir aksilik çıkmaz sağlıkla alırsın kucağına. Durumdan haberdar et lütfen.

Slm kizlar ben bugün kan verdim beta hcg sonuç 6.2 çıktı böyle olan varmi gebelik var mıdir

Kizlarben bisey sorcam lutfen bana yardim edebilirmisiniz ben adetim 2 gun gecti beta hgc degerim 600 cikti sonra iki gun sonra 1500 cikti iki katina sonra baya 12 gun sonra gittigimde 150 bin cikti 2 kat olarak hesapladigimda tam 2 kat artarak gitmis doktor vajinal ultrasonla bakti kalp atisini gosterdi baana neyse 4 gun sonra 4. Gun beta hcgye tekrar bsktirdim 150 bindesabit kalmis doktor 6 hafta 2 gunluk dedi neden artmamis 4. Gun bi bilgisi olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…