Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5. Gün embriyosu bugün 21 Gün oldu transfer sonrasıUmudunuzu kaybetmeyin Allah büyük deper yükseldiyse inşallah sağlıklı bi şekilde ilerleme olur . Sizin transferin kaçıncı günü
Aynen öyle nasibimizde varsa elbet bir gün olur herşeyin hayırlısıEvet kese yoksa sıkıntı Allah hepimize hayırlısı ile nasip etsin kısmete yoksa ne yapsak boş
Bende 5 aylık ikiz bebeklerimi kaybetim çok uğraştım çok çabaladım birşey olmasın diye ama nasip olmayınca olmuyorAynen öyle nasibimizde varsa elbet bir gün olur herşeyin hayırlısı![]()
Çok geçmiş olsun çok üzüldümBende 5 aylık ikiz bebeklerimi kaybetim çok uğraştım çok çabaladım birşey olmasın diye ama nasip olmayınca olmuyor
Canım merhaba sonuçlar ne oldu transferimin 6. Günü 28 eylülde 66.8 ile öğrendim 30 Eylül de 77.6 oldu 1 Ekim test günüm dü 84.2 oldu 3 Ekim 123 oldu değerim sağlıklı ilerliyor mu senin benim de yavaş ilerliyor yaÇok geçmiş olsun çok üzüldümAllah hepimizin gönlüne göre hayırlısıyla versin
gerçekten gönülden isteyen bizlere nasip etsin
![]()
Merhaba canım maalesef sende sağlıklı gebelik geçirmiyorsun üzgünümCanım merhaba sonuçlar ne oldu transferimin 6. Günü 28 eylülde 66.8 ile öğrendim 30 Eylül de 77.6 oldu 1 Ekim test günüm dü 84.2 oldu 3 Ekim 123 oldu değerim sağlıklı ilerliyor mu senin benim de yavaş
Bundan sonraki süreçte ne yapacaklar peki şuan sana neyden düştüğünü inceleyecekler mi ilk transferinmiydiMerhaba canım maalesef sende sağlıklı gebelik geçirmiyorsun üzgünümbenim değerlerim de çok fazla yavaş ilerliyordu ilaçları bıraktım doktorum artık umut yok demişti 4 gün sonrasında da düşük yaptım
inşallah senin öyle olmaz ama böylesi değerde ilerleyenlerin sağlıklı olmadığı söyleniyor
İlk transferimdi genel olarak hormonlar rahimde genetikte hiçbir sıkıntı yok tamamen embiriyo dan kaynaklı gelişmeyen sağlıksız olduğu için bu sekilde olduğunu söylediler şuan için yapılabilecek pek bir şey yok birkaç ay bekleyip yeniden tedaviye başlayacağımBundan sonraki süreçte ne yapacaklar peki şuan sana neyden düştüğünü inceleyecekler mi ilk transferinmiydi
11.hünn kaç çıktıBenimde 9. Günde beta 7,63 çikti, bugün 11. Gün tekrar test vericem birazdan. Doktor net birşey söylemiyor, başına bu şekilde birşey gelen varmı?
Bundan sonraki süreçte ne yapacaklar peki şuan sana neyden düştüğünü inceleyecekler mi ilk transferinmiydi
Bu gün gidip bi tekrar kan vereceğim bakalımSonuç ne oldu
in bekliyorBu gün gidip bi tekrar kan vereceğim bakalım
Pazar ya da Salı vere bilirsin dedi bende bugün verdim valla kan vere vere de kan kalmadıBenim doktorum da yar
in bekliyor
Pazar ya da Salı vere bilirsin dedi bende bugün verdim valla kan vere vere de kan kalmadı
sizin sonuç ne olduPazar ya da Salı vere bilirsin dedi bende bugün verdim valla kan vere vere de kan kalmadı
Değerim düzeldi kese de oluştu ama boş gebelik oldusizin sonuç ne oldu
tüp bebekte öyle bişi var mı yaDeğerim düzeldi kese de oluştu ama boş gebelik oldu