BETA-Hcg değeri yüksek çıkanlar buraya...

peki canm keseyi görmek için hcg değerinin kaç olması gerekiyor?

o belli olmuyo canım ya bütün makinaların referans aralıkları farklı ben sana bi değer söylesem yanlış olur.benim keseyi 5. haftada üstten ultrasonla gördü bebeğimi de 8. haftada gördü.

o belli olmuyo canım ya bütün makinaların referans aralıkları farklı ben sana bi değer söylesem yanlış olur.benim keseyi 5. haftada üstten ultrasonla gördü bebeğimi de 8. haftada gördü.
benm 5+2 desin kese var ama bebek yok haftaya gel bakalım dedi canm bebek kaçıncı haftada görülüyr ki?

Daha erken bebek görmek için ay ne güzel adet söktüreyim derken mucizen gerçekleşti umarım sağlıkla kucağına alırsın
ben pco oldugum icin gebe kalacagim aklima bile gelmezdi. ama Rabbim oyle kudreti buyuk ki ol der oluverir. Allah bundan sonrasi icin saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.saglik sihhatle isteyen herkese nasip etsin.

kizlar 5.haftada kanama oldu. :( ilk gebeligimde dusuk yapmistim kurtaj olmustum simdi hastaneye gitmeye korkar oldum doktorumu aradim yat dinlen gecmezse gel dedi napmaliyim sizce ya morallerim alt ust :(

içerlerde bişeylerin büyüdüğünü hissetmek nasıl bir duygu bayanlar... huzur verici mi yoksa korkutucu mu ? paylaşırsanız sevinirim çocuk isteyen bi anne adayına tecrübeleriniz gerekli

içerlerde bişeylerin büyüdüğünü hissetmek nasıl bir duygu bayanlar... huzur verici mi yoksa korkutucu mu ? paylaşırsanız sevinirim çocuk isteyen bi anne adayına tecrübeleriniz gerekli

mrb canım öncelikle muhteşem bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...biraz büyüdükten sonra ilk hareketlerinde insan hem bi korkuyo hemde mutlu oluyo çok farklı ama ya anlatılmıyo...

mrb canım öncelikle muhteşem bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...biraz büyüdükten sonra ilk hareketlerinde insan hem bi korkuyo hemde mutlu oluyo çok farklı ama ya anlatılmıyo...
canım benim ya :nazar: allah tamamına erdirsin inşallah. o mutluluk kısmı bana da nasip olur inşallah.... eşim varikoselden ameliyat oldu ve deli gibi çocuk istiyoruz bi yandan da aklıma bunlar geliyor işte...umarım yaşarım bende :110:

canım benim ya :nazar: allah tamamına erdirsin inşallah. o mutluluk kısmı bana da nasip olur inşallah.... eşim varikoselden ameliyat oldu ve deli gibi çocuk istiyoruz bi yandan da aklıma bunlar geliyor işte...umarım yaşarım bende :110:
umarım canım rabbim bu yolda kimseyi imtihan etmesin inşallah...güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim

Back
X