• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değeri

sid16

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
525
114
303
Bugün 4+2 günlüğüm. Beta değerim 414 cıktı. Bana biraz az geldi. Sizce nasil. Yada sizin nasıldı?

yok hayır gayet ıyı bence cunku bende 4+5 gunluk ılk kan testini yaptırdıgımda 232 cıkmıstı.. telas etmene gerek yok zaten denılene gore onemlı olan ıkı gunde bır ıkı katına katlaması..

yok hayır gayet ıyı bence cunku bende 4+5 gunluk ılk kan testini yaptırdıgımda 232 cıkmıstı.. telas etmene gerek yok zaten denılene gore onemlı olan ıkı gunde bır ıkı katına katlaması..

bu herkes de farklı gibi anladım ben.
önemli olan 2 güne 1, *2 artış olmuş olması sanırım. değerler hep farklı çünkü herkesin.

Bende 4+5 gunluk hamileyim ama beta hcg degeri 125.19 cıktı cok mu düşük acaba

4+0 da 537 çıkmıştı benim de . Bebeğin haftasını tahmin etmeye yarıyor bebeği görmediğiniz ilk zamanlarda.Ilerisi için ultrasonda baş popo mesafesi daha net ortaya koyuyor haftasını. Benim son adet tarihinden 4 gün geç döllenme olmuş mesela.

Hanımlar merhaba 23 agustos da adet oldum bu gün kan testi yaptırdım beta hcg değerim 55,07.
Yorumlarınıza ihtiyacım var hamile miyim?
Değer düşük mü, yüksek mi?

Hanımlar merhaba 23 agustos da adet oldum bu gün kan testi yaptırdım beta hcg değerim 55,07.
Yorumlarınıza ihtiyacım var hamile miyim?
Değer düşük mü, yüksek mi?
gayet iyi canım hiç tasalanma bu değer kişiye göre değişir önemli olan iki günde en az yüzde altmış artması beklenen iki katı artması. erken öğrenmenin kötü yönü bu haftaya kadar değeri takip edersin haftaya keseyi görürsünüz ondan sonra kalp atışı için beklersiniz :) hayırlı olsun inş Allah kucağına almayı nasip etsin.

Kızlar benimde adetime 2 gün var beta 28.11 çıktı normal mi doktor daha erken takip edicez dedi yarın tekrar bakılacak

arkadaslar haftayi söylerken ilk adet gununuzu de ekleyip mi soyluyorsunuz ? yani hani normalde 2 hafta daha ekleniyormus ya. bu 4+2 ye ilk adet tarihiniz ekli mi merak ettim. benim pzt 130 beta. yarin tekrar baktircam da hafta hesabini merak ettim

arkadaslar haftayi söylerken ilk adet gununuzu de ekleyip mi soyluyorsunuz ? yani hani normalde 2 hafta daha ekleniyormus ya. bu 4+2 ye ilk adet tarihiniz ekli mi merak ettim. benim pzt 130 beta. yarin tekrar baktircam da hafta hesabini merak ettim
son adet tarihin yumurtanın ilk geliştiği gündür ve bu yumurtada bebiş olduğu için yaşı oradan gelir yani 2 hafta ekleyeceksin cnm. Aşağıya şu tabloyu da ekleyelim de arkadaşlar faydalansın. senin 4. hafta bitecek muhtemelen 5. e gireceksin. hafta bitince diğer haftada oluyorsun bu arada.

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 5 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

Hanımlar henüz doktora gitmedim sadece kan testi yaptırdım neta değerim 42276 cıktı sizce ne kadarlık kaç haftalık oluyor..

Çok teşekkür ederim canım.. Yaklaşık 6 yıldır evliyim ve gitmediğim doktor kalmadı.. Artık mayıs ayında tedaviyle bıraktım.. Zaten gününden geç oluyordum o yüzden test yapmayı da bıraktım.. Sadece günüm çok geçildiğinde sokturucu almadan once kart test yapiyordum ve 2gun once pozirif cikti.. Inanamadim her doktorun normal yoldan olması çok zor dediği bir hastaydım.. Inanmadim başka test aldım ve o da çift çizgi.. Sabah doktora gidemedim çalıştığım için kan verdim sadece ve değerim 42000lerde cıktı.. Yarın kadın doğuma gideceğim ve henüz aileden kimseye birşey diyemedim içim için e sığmıyor hala şoktayım hala inanamiyorum yani 6 haftalık olduğuna emin mısınız.. Kendimi hala inandiramiyorum.. Dış gebelik değildir değil mi bu değerle..

Çok teşekkür ederim canım.. Yaklaşık 6 yıldır evliyim ve gitmediğim doktor kalmadı.. Artık mayıs ayında tedaviyle bıraktım.. Zaten gününden geç oluyordum o yüzden test yapmayı da bıraktım.. Sadece günüm çok geçildiğinde sokturucu almadan once kart test yapiyordum ve 2gun once pozirif cikti.. Inanamadim her doktorun normal yoldan olması çok zor dediği bir hastaydım.. Inanmadim başka test aldım ve o da çift çizgi.. Sabah doktora gidemedim çalıştığım için kan verdim sadece ve değerim 42000lerde cıktı.. Yarın kadın doğuma gideceğim ve henüz aileden kimseye birşey diyemedim içim için e sığmıyor hala şoktayım hala inanamiyorum yani 6 haftalık olduğuna emin mısınız.. Kendimi hala inandiramiyorum.. Dış gebelik değildir değil mi bu değerle..
Hayırlı olsun cnm doktor bu değerle keseyi görür ve kaç haftalık olduğunu söyler sana kesenin boyutuna göre. İnş sağlıklı bir bebiş gelir kötü düşünme sevin bol bol.

2.5 yıl sonra ilk kez siteye yazıyorum bugün kan testi sonucunu ogr endim 53 çıktı. son adet 26 Ağustos. deger cok dusuk geldi bana ama hayirlisi inşallah Raab im sağ salim kavuşmayı nasıl etsin hepimize.

Back
X