Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok normal canimBugün 4+2 günlüğüm. Beta değerim 414 cıktı. Bana biraz az geldi. Sizce nasil. Yada sizin nasıldı?
Cok normal canim. Benimkide 418 cikmisti. Hayirli olsun.Bugün 4+2 günlüğüm. Beta değerim 414 cıktı. Bana biraz az geldi. Sizce nasil. Yada sizin nasıldı?
gayet iyi canım hiç tasalanma bu değer kişiye göre değişir önemli olan iki günde en az yüzde altmış artması beklenen iki katı artması. erken öğrenmenin kötü yönü bu haftaya kadar değeri takip edersin haftaya keseyi görürsünüz ondan sonra kalp atışı için beklersiniz :) hayırlı olsun inş Allah kucağına almayı nasip etsin.Hanımlar merhaba 23 agustos da adet oldum bu gün kan testi yaptırdım beta hcg değerim 55,07.
Yorumlarınıza ihtiyacım var hamile miyim?
Değer düşük mü, yüksek mi?
Canim ben daha yeni öğrendim hamile olduğumu doktor 4+2 dedi degerim 4047 kusur çok mu yüksek anlamadımBugün 4+2 günlüğüm. Beta değerim 414 cıktı. Bana biraz az geldi. Sizce nasil. Yada sizin nasıldı?
son adet tarihin yumurtanın ilk geliştiği gündür ve bu yumurtada bebiş olduğu için yaşı oradan gelir yani 2 hafta ekleyeceksin cnm. Aşağıya şu tabloyu da ekleyelim de arkadaşlar faydalansın. senin 4. hafta bitecek muhtemelen 5. e gireceksin. hafta bitince diğer haftada oluyorsun bu arada.arkadaslar haftayi söylerken ilk adet gununuzu de ekleyip mi soyluyorsunuz ? yani hani normalde 2 hafta daha ekleniyormus ya. bu 4+2 ye ilk adet tarihiniz ekli mi merak ettim. benim pzt 130 beta. yarin tekrar baktircam da hafta hesabini merak ettim
6 haftalik falan sanırım. Tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.Hanımlar henüz doktora gitmedim sadece kan testi yaptırdım neta değerim 42276 cıktı sizce ne kadarlık kaç haftalık oluyor..
Hayırlı olsun cnm doktor bu değerle keseyi görür ve kaç haftalık olduğunu söyler sana kesenin boyutuna göre. İnş sağlıklı bir bebiş gelir kötü düşünme sevin bol bol.Çok teşekkür ederim canım.. Yaklaşık 6 yıldır evliyim ve gitmediğim doktor kalmadı.. Artık mayıs ayında tedaviyle bıraktım.. Zaten gününden geç oluyordum o yüzden test yapmayı da bıraktım.. Sadece günüm çok geçildiğinde sokturucu almadan once kart test yapiyordum ve 2gun once pozirif cikti.. Inanamadim her doktorun normal yoldan olması çok zor dediği bir hastaydım.. Inanmadim başka test aldım ve o da çift çizgi.. Sabah doktora gidemedim çalıştığım için kan verdim sadece ve değerim 42000lerde cıktı.. Yarın kadın doğuma gideceğim ve henüz aileden kimseye birşey diyemedim içim için e sığmıyor hala şoktayım hala inanamiyorum yani 6 haftalık olduğuna emin mısınız.. Kendimi hala inandiramiyorum.. Dış gebelik değildir değil mi bu değerle..