• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değeri

2.5 yıl sonra ilk kez siteye yazıyorum bugün kan testi sonucunu ogr endim 53 çıktı. son adet 26 Ağustos. deger cok dusuk geldi bana ama hayirlisi inşallah Raab im sağ salim kavuşmayı nasıl etsin hepimize.
Yani bugünlerde regl olman gerekirken hamile olduğunu öğrendin bebiş daha çok yeni değerin kucuk olması normal. Hayırlı olsun inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin.

2.5 yıl sonra ilk kez siteye yazıyorum bugün kan testi sonucunu ogr endim 53 çıktı. son adet 26 Ağustos. deger cok dusuk geldi bana ama hayirlisi inşallah Raab im sağ salim kavuşmayı nasıl etsin hepimize.
Düşük diye düşünmeyin. Benim adet 2 gün geçince 63 çıkmıştı sonra yükseldi
Siz takip edin 2 günde bir. Önemli olan artışı

Kimseyle kıyaslamayın değeri erken dollenme olabilir geç dollenme olabilir regl uzunluğu farklıdır önemli olan düzenli artışı

tekrar değere bakmadım ama 4 ekim çarşamba günü doktora gittim 5 haftalık hamilelik var dedi. keseyi gördük çok şükür :anneadayı: günüm 12 gün geçmişti as linda ama 5 haftalık dedi. geç döllenme olsa gerek rabbim sag salim kavuştursun hayirli sağlıklı evlat nasip etsin hepimize inşallah :KK200:

tekrar değere bakmadım ama 4 ekim çarşamba günü doktora gittim 5 haftalık hamilelik var dedi. keseyi gördük çok şükür :anneadayı: günüm 12 gün geçmişti as linda ama 5 haftalık dedi. geç döllenme olsa gerek rabbim sag salim kavuştursun hayirli sağlıklı evlat nasip etsin hepimize inşallah :KK200:
Bebek ne zaman görünür dedi Doktorunuz

Bebek ne zaman görünür dedi Doktorunuz

yarından sonra olan çarşamba (18ekim) kalp atışı duymak için çağırdı. keseyi gördüğümüzde içind e minnacık beyaz bi noktacik vardı 'bu beyaz nokta bebek' dedi. yani sanırım gördük

Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Arkadaşlar merhaba son adet tarihim 11 eylül bu ay 6 ekimde olmam gerekiyordu gecikince 8 ekimde beta verdim 377 çıktı 11 ekimde başka hastanede betaya baktırdım 575 çıktı.17 ekimde ultrason için başka bir hastaneye gittik kese görünmeyince doktor beta istedi ve deprem 846 çıktı.Dıs gebelik mi yasıyorum? Hiç agrım kanamam lekelenmem yok. Göğüslerde hassasiyet fazla. Bu aşamada ne yapmam lazım

Arkadaşlar merhaba son adet tarihim 11 eylül bu ay 6 ekimde olmam gerekiyordu gecikince 8 ekimde beta verdim 377 çıktı 11 ekimde başka hastanede betaya baktırdım 575 çıktı.17 ekimde ultrason için başka bir hastaneye gittik kese görünmeyince doktor beta istedi ve deprem 846 çıktı.Dıs gebelik mi yasıyorum? Hiç agrım kanamam lekelenmem yok. Göğüslerde hassasiyet fazla. Bu aşamada ne yapmam lazım
Merhaba, benim durumumda çok benzer.
20 ekim 274
22 ekim 489
26 ekim 945
28 ekim 1464 son adet 7 ekim
Sizin durumunuz şimdi nasıl?

Kizlar bana da bir akil fikir verin. 4.5 yasindaki kizimda masallah hic sorun yasamamistim. Ama agustos basi henuz 5 haftalik kadar olan bebegimi dusuk yaptim. Kurtajsiz. Dr 1 kez adet gormen yeterli dedi. 13 Eylulde adet oldum ama bende adet duzensizligi var. Bazen 1.5 ayda baze 2 ayda filan olurum. Korunmadigimiz icin grip ilaci kullanmadan beta baktirdim 19 Ekimde 31 beta degeri ile ogrendim. 21 Ekimde baska hastanede 57 cikti. 27 Ekimde yine baska hastanede 734 cikti. Yarin tekrar yaptiracagim. Dr a gitmedim henuz cunku kese gorunmez daha diye. Sizce degerlerim iyi mi? Ne yapmam lazim beklesem mi gitsem mi?

Merhabalar benim sat 8 ocak. Ben 31 ocak ve 1şubatta idrar testi yaptım ve çift çzgiyi gördüm bunun üzerine 1şubat aksamı kan testinde hcg 8.06 çıktı ben çok arada kaldım fikri olan var mı acaba?

Merhabalar benim sat 8 ocak. Ben 31 ocak ve 1şubatta idrar testi yaptım ve çift çzgiyi gördüm bunun üzerine 1şubat aksamı kan testinde hcg 8.06 çıktı ben çok arada kaldım fikri olan var mı acaba?
Değerin sayısından dolayı mı arada kaldın canım. Gebelik var 5 üstü gebelik var diye biliyorum

İnşallah canım ama insam korkuyor tekrar böyle olacak diye çok stresli birşey
Güzel düşün güzel olsun inşallah stres hep var. Gebe kalınca da bitmiyor. Kese görünecek mi kalp atışı duyulacak mı vs. vs. O yüzden akışa bırakmak lazım. Allah’ın planı mutlaka çok daha güzeldir:)

Güzel düşün güzel olsun inşallah stres hep var. Gebe kalınca da bitmiyor. Kese görünecek mi kalp atışı duyulacak mı vs. vs. O yüzden akışa bırakmak lazım. Allah’ın planı mutlaka çok daha güzeldir:)
Aynen öyle canım bemde kafaya takmıycam artıl sonucta 2.ayım korunmadan daha yeni evliyim

Aynen öyle canım bemde kafaya takmıycam artıl sonucta 2.ayım korunmadan daha yeni evliyim
Çok yeniymiş,akışına bırakın , görev haline getirmeyin, İnan’ın bana bebeğiniz ne zaman geleceğini çok iyi biliyor, siz stres yapsanız da yapmasanızda o geleceği tarihte gelecek, ne bir gün önce ne bir gün sonra:KK200:

kızlar merhaba sat 17 kasım 29 günde bir adet görüyorum 11 aralıkta test yaptım silik çizgi çıktı 16 aralıkta kan testi yaptırdım beta hcg değerim 553 çıktı sizce nasıl?

Back
X