Beta hcg değeri

axykiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
34
20
88
Arkadaşlar transferden sonra 12. Gün değerim 0,1 di. 2 gün sonra bidaha test istedi doktor. Bu seferde 0,6 çıktı. Doktor ilaçları kesin yarın hastaneye gelin dedi. Böyle bir durum başına gelen var mı, kimyasal gebelik mi boş gebelik mi ? Bilgi verir misiniz acil.

5 altı değer hamilelik için kabul edilmiyor diye biliyorum. Umarım bir mucize olur da değerleriniz artar :KK68:

Hamile degilsin ki canim malesef insallah obur ay ikizin olur

Canim biliyorum hamile olmadığımı, benim başıma ilk defa geliyor böyle bir şey.. başkasına olupta ne söylemiş drlar onu merak ettim.. amin inşallah isteyen herkesin kucağı dolsun

Doğru okuyup sonra yorumlayalim arkadaşlar bayan da kimyasal mi boş mu diye soruyor hamile miyim diye sormuyor acının üstüne acı eklemeye gerek yok

Doğru okuyup sonra yorumlayalim arkadaşlar bayan da kimyasal mi boş mu diye soruyor hamile miyim diye sormuyor acının üstüne acı eklemeye gerek yok
Kimyasal gebelikte de belli bir beta hcg çıkması gerekiyor diye biliyorum. Yanlış biliyorsam uyarın lütfen ama burda bir çok arkadaşın 20 30larda çıkıp sonradan düştüğüne şahit oldum. Yoksa neden üzmeye çalışalım arkadaşı. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kimyasal gebelikte de belli bir beta hcg çıkması gerekiyor diye biliyorum. Yanlış biliyorsam uyarın lütfen ama burda bir çok arkadaşın 20 30larda çıkıp sonradan düştüğüne şahit oldum. Yoksa neden üzmeye çalışalım arkadaşı. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Üzülmedim canım.. Bu nasip işi.. nasipte yoksa yapılacak bir şey yok.. bir dahakine inş.. ben merak ettim benim gibi olan oldu mu, Dr ne dedi diye..

Yok yok kasitli yapildi demiyorum yanlış anlaşılmasın. 0.5 üstü gebelik kabul ediliyor ama değer artmazsa sıkıntı

bu degerler malesef anlamsiz. kimyasal gebelikte hcg 5 ustu cikar sonra duser. bos gebelikte ise normal gebelik gibi artis olur. ancak ultrasonla teshis konur. gecmis olsun. benim ilk bebegim de tup bebek sonra kendiliginden birtane daha oldu. ol desin yeter kibyaradan umudunu yitirme.

Benim deneme sürelerimde yaptırdığım testlerde 1.2 ,2.5 gibi oranlar çıkıyordu. Tabi doktorlar bunu daha iyi bilir ama sanırım bu değerler az da olsa vücudumuzda bulunduğundan dolayı bu şekilde çıkıyor diye duymuştum ben. Tabi yine en doğrusunu doktorunuz bilir

Benimde senin gibi olmustu degerim 0.1 di sonra 0.6 olmustu doktor bana hormonlar bazen olabilir demisti

Tsk ederim kızlar.. ilk defa başıma geldi bu tür bir şey, biraz evhamlanip panikledim.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş..

Bebeğiniz hiç tutunmamış negatif yani. Kimyasal gebelikte bebek tutunur yerleşir beta salgılanır daha yüksek bir değer çıkar ama sonra gebelik sağlıklı ilerlemez ve beta düşmeye başlar sizin baştan tutmamış inşallah bir daha ki tedaviniz de olur bende yeni tüp bebek tedavimde kimyasal yaşadım evde testte ve kanda pozitifti sonradan değerim düştü.

kimyasal gebelik konuşulmuş. kimyasal gebelik yaşadım. beta hcg bakılması gereken günde yüksek çıkıyor.
3. gün de aynı sekilde yükselmeye devam ediyor. sonraki ölçümlerde yavaş yükseldiğini görüyorsun. 1500 e gelsin de bebeği göreyim diye düşünürken yükselme duruyor.. sonra da ilaçları bırakma faslı.. kanama faslı.. HÜSRAN..

sende gebelik oluşmamış. Rabbim en kısa sürede sağlıklı hamilelikler nasip etsin.

Back
X