Beta Hcg Değeri

Senakilinc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
89
26
88
36
Kızlar dün normalde adet tarihimin ilk günüydü.ama hamile olduğumu önceden öğrenmiştim.kan verdim degerim 986 cıktı.çok degilmi sizcede acaba çoğul gebelik olabilirmi sormak istedim.çünkü bundan önce 2 kete daha hamile kalmistim biri 1 gün gecikince 156 cikmisti digeri yibe adet olmam gerek ilk gündü ve 47 çıkmıştı.bana bu 986 küsür olan değer çok fazla geliyor.3 günde 188 den 986 ya ne biliyim.fikri olan varmi ??

Ben de konuya çok hakim değilim araştırıyorum ama bence bu değeriniz gayet normal. Zaten bildiğim kadarıyla normal referans değerleri arasında. Benim son adetim 8 Kasım'dı. Dün idrar testinde pozitif çıktı. Bugün kan testi yaptırdım 201 çıktı. Daha önce hamile kaldığımda beta hcg 2 ye katlamamıştı ve düşük yapmıştım. Şimdi bu değer normal mi çok merak ediyorum. Pazartesi yine test yaptırıcam 2ye katlamamasından çok korkuyorum Sizin bahsettiğiniz 1 gün gecikince 156 olmuştu dediğiniz hamileliğinizde düşük yaşamadınız değil mi?

evet düşük yapmıştım.ama üzülme çünkü adet günümde 47 çıkan gebeliğim gayet sağlıklıydı sadece rahmimde problem olduğu ve beslenemediği iiçin kalbi durdu..artış olup olmadığını burada yazarsan bende sevinirim.aynı dertlerde olan arkadaşlarımıza ışık olur.inşallah bebeklerimize sağsağlim kavuşuruz.

Pazartesiyi beklemeden Pazar günü dayanamadım yine test yaptırdım. 201'den 529'a çıkmış :) Çok mutlu oldum ama yine de tam sevinemiyorum keseyi görmeden. Sanırım iki gün sonra dayanamayıp bi daha yaptırıcam. Pıhtılaşma için hergün iğne oluyorum. Yeni sonuçları paylaşırım tabii ki burdan.

gözün aydın bende iğne vuruluyorum.pıhtılaşma sorunum yok ama daha önce düşük yaptığım için doktorum kullan dedi inşallah bu hafta keseyi de görürsün.tekrar hayırlı olsun inşallah :)

beta hcg yaptılar bana da. 1.20 çıktı. ama yumurtlamdan 5 gün sonra yapıldı daha adetime 7 gün var ve 4 gündür sulu bir akıntı bugun de çok hafif pembe lekelenme geldi. baska bir rahatsızığım için ilaç verdi doktor ilaca başlasam ya hamıleysem diye şüphe kaldı.

Benim günümü 2 gün geçince verdiğimde 2062ydi.Tek bebişti.
Kese gorunene kadar hicbisy belli olmaz.
Insallah guzel haberler alirsin.

Benim günümü 2 gün geçince verdiğimde 2062ydi.Tek bebişti.
Kese gorunene kadar hicbisy belli olmaz.
Insallah guzel haberler alirsin.
keseyi gördük geçen hafta çok şükür bu haftada da kesenin büyüyüp büyümediğine bakılacak inşallah hepimizin hayırlı sağlıklı sıhhatli bebekleri olur

Cuma günü doktor randevumu bekleyemeden dün yine test yaptırdım. 1 gün ara ile 529 dan 1054'e çıkmış. Yalnız birini özel hastanede diğerini de sağlık ocağında yaptırdım. Değer çok sınırda 2 katına çıkmış. Acaba kalibrasyon farkı olabilir mi? Bu değer son adetimden sonra 34. günümde iyi bi değer mi? Forumları okudukça çok yüksek değerler görüyorum. O zaman da umudumu yitiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…