bkrgn Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2021 195 72 18 31 14 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bkrgn #1 Kızlar beta hcg test 9,5 adetime 1 hafta var ben meraktan erken yaptım . Bi daha ne zaman kan vermeliyim adet geciktiğindemi ?
Kızlar beta hcg test 9,5 adetime 1 hafta var ben meraktan erken yaptım . Bi daha ne zaman kan vermeliyim adet geciktiğindemi ?
D Duygu62 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2020 817 En iyi cevaplar 1 369 33 14 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bkrgn #2 bkrgn .!.: Kızlar beta hcg test 9,5 adetime 1 hafta var ben meraktan erken yaptım . Bi daha ne zaman kan vermeliyim adet geciktiğindemi ? Genişletmek için tıkla... İki günde bir kan vermen lazim 5 in üzeri gebelik var demek zaten hayırlı olsun Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bkrgn .!.: Kızlar beta hcg test 9,5 adetime 1 hafta var ben meraktan erken yaptım . Bi daha ne zaman kan vermeliyim adet geciktiğindemi ? Genişletmek için tıkla... İki günde bir kan vermen lazim 5 in üzeri gebelik var demek zaten hayırlı olsun Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bkrgn Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2021 195 72 18 31 14 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bkrgn #3 Duygu62 .!.: İki günde bir kan vermen lazim 5 in üzeri gebelik var demek zaten hayırlı olsun Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Adetime var ya hanı yine de vermem gerekiyormu yoksa adet gecikince mi verim
Duygu62 .!.: İki günde bir kan vermen lazim 5 in üzeri gebelik var demek zaten hayırlı olsun Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Adetime var ya hanı yine de vermem gerekiyormu yoksa adet gecikince mi verim
D Duygu62 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2020 817 En iyi cevaplar 1 369 33 14 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bkrgn #4 bkrgn .!.: Adetime var ya hanı yine de vermem gerekiyormu yoksa adet gecikince mi verim Genişletmek için tıkla... Yani bende iki gün sonra vermelisin
bkrgn .!.: Adetime var ya hanı yine de vermem gerekiyormu yoksa adet gecikince mi verim Genişletmek için tıkla... Yani bende iki gün sonra vermelisin
caglaaaaaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Kasım 2020 461 159 53 İstanbul 14 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bkrgn #5 bkrgn .!.: Kızlar beta hcg test 9,5 adetime 1 hafta var ben meraktan erken yaptım . Bi daha ne zaman kan vermeliyim adet geciktiğindemi ? Genişletmek için tıkla... 2-3 günde bir kan verip deger artıyor mu ona bakın bence, hayırlı olsun :)
bkrgn .!.: Kızlar beta hcg test 9,5 adetime 1 hafta var ben meraktan erken yaptım . Bi daha ne zaman kan vermeliyim adet geciktiğindemi ? Genişletmek için tıkla... 2-3 günde bir kan verip deger artıyor mu ona bakın bence, hayırlı olsun :)
S Spagetti bolonez Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 29 Nisan 2020 2.643 3.323 53 14 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bkrgn #6 bkrgn .!.: Kızlar beta hcg test 9,5 adetime 1 hafta var ben meraktan erken yaptım . Bi daha ne zaman kan vermeliyim adet geciktiğindemi ? Genişletmek için tıkla... Hangi gun kan verdiyseniz ayni hastanede ayni saatte iki gun sonra yeniden kan vermeniz gerekiyor. Sağlıklı olup olmadığını anlamanız için takip şart.
bkrgn .!.: Kızlar beta hcg test 9,5 adetime 1 hafta var ben meraktan erken yaptım . Bi daha ne zaman kan vermeliyim adet geciktiğindemi ? Genişletmek için tıkla... Hangi gun kan verdiyseniz ayni hastanede ayni saatte iki gun sonra yeniden kan vermeniz gerekiyor. Sağlıklı olup olmadığını anlamanız için takip şart.
N nursel2608 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2021 1.376 2.003 83 14 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi bkrgn #7 Benim ilk beta değerim 73 çıkmıştı adetimi de 10 gün geçmişti. Ben 1 hafta sonra kan verdim 1764 idi sonra da 1 hafta geçtiğinde doktora gitmiştim
Benim ilk beta değerim 73 çıkmıştı adetimi de 10 gün geçmişti. Ben 1 hafta sonra kan verdim 1764 idi sonra da 1 hafta geçtiğinde doktora gitmiştim