Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 kan sonucu görmeden yorumlamayın. Geç döllenme gibi duruyor.Kimyasal sanırım ama emin olmamakla birliktebekle kuzum geç döllenme olabilir artabilir
Hayırdır ben ne dedim ? Kesin kimyasal demedim ? Geç döllenme olabileceğini de belirttim sen niye yükseliyosun bak dalgana2 kan sonucu görmeden yorumlamayın. Geç döllenme gibi duruyor.
Aynı yerde 48 saat sonra kan verin konu sahibi.
Hayırdır ben ne dedim ? Kesin kimyasal demedim ? Geç döllenme olabileceğini de belirttim sen niye yükseliyosun2 kan sonucu görmeden yorumlamayın. Geç döllenme gibi duruyor.
2 kan sonucu göremeden yorumlamayın deyip geç döllenme gibi duruyor diyorsun gördün mü sonucu2 kan sonucu görmeden yorumlamayın. Geç döllenme gibi duruyor.
2. Kanı görmeden kimyasal sanırım emin olmamakla birlikte yazınca emin olun okuyan kişi direkt kimyasala odaklanıyor. Çünkü zaten değer düşük çıktığı için endişeli.Hayırdır ben ne dedim ? Kesin kimyasal demedim ? Geç döllenme olabileceğini de belirttim sen niye yükseliyosun
2 kan sonucu göremeden yorumlamayın deyip geç döllenme gibi duruyor diyorsun gördün mü sonucu
20 ekimde tekrar yapsaydınız artış için daha iyi olurdu. Yarın kan verin mutlaka 4 günlük artışa bakarsınız artık. Sağlıkla devam etsin inşallah9 gün adetim gecikti beta hcg değeri 9.58 çıktı 18 ekimde yaptırdım sizce gebelik var mi
Soru sormuş iki türlü cevapladım kasma bu kadar burda herkese hamilesin, iyisin iyi diye pohpohlayacaksam aynanın karşısında kendinelerine de yaparlar kimseyi kandırmaya2. Kanı görmeden kimyasal sanırım emin olmamakla birlikte yazınca emin olun okuyan kişi direkt kimyasala odaklanıyor. Çünkü zaten değer düşük çıktığı için endişeli.
Birbirimizi tedirgin etmemek adına kimyasal emaresi görmediğimiz bir sonuçta kimyasal sanırım dememeliyiz. Şöyle düşünün böyle sonucunuz çıktı biri size dış gebelik olabilir kimyasal olabilir düşük olabilir gibi şeyler yazdı tedirgin olursunuz.
Geç döllenme olabilir Merve hanım konu sahibinin kendisini kötü hissetmemesi için demiş, kötü bir şey dememiş kiHayırdır ben ne dedim ? Kesin kimyasal demedim ? Geç döllenme olabileceğini de belirttim sen niye yükseliyosun
2 kan sonucu göremeden yorumlamayın deyip geç döllenme gibi duruyor diyorsun gördün mü sonucu
Kuşum ben Merve’nin söyleme tarzına sinirlendim.Geç döllenme olabilir Merve hanım konu sahibinin kendisini kötü hissetmemesi için demiş, kötü bir şey dememiş kiBenim de 11 gün geciktikten sonra 73 çıkmıştı. Kimyasal olma ihtimali var evet ama bu çok tedirgin ediyor bende kimyasal gebelik mi acaba deyip kendimi yiyip bitirmiştim ordan biliyorum
![]()
Mesajıni düzelttin. Bu kadar yumuşak yazmamıştın.Hayırdır ben ne dedim ? Kesin kimyasal demedim ? Geç döllenme olabileceğini de belirttim sen niye yükseliyosun
ne? Sen ciddi misin ? Yazık sana ciddi anlamda. Mesaj falan düzeltmedim başta ne yazdıysam halâ o duruyor..Mesajıni düzelttin. Bu kadar yumuşak yazmamıştın.
Kimseyi pohpohlamıyoruz keza pohpohlanacak da olumsuz bakılacak da bir durum olmadığını anlatıyoruz. Üsluplarımız çok farklı sizinle. Benimkisi boşa çaba tabii.Soru sormuş iki türlü cevapladım kasma bu kadar burda herkese hamilesin, iyisin iyi diye pohpohlayacaksam aynanın karşısında kendinelerine de yaparlar kimseyi kandırmaya
gerek yok ki hiç olumsuz konuşmadım iki türlü seçeneği de söyledim
Ya yürü ağla hadi öf.Kimseyi pohpohlamıyoruz keza pohpohlanacak da olumsuz bakılacak da bir durum olmadığını anlatıyoruz. Üsluplarımız çok farklı sizinle. Benimkisi boşa çaba tabii.
Şu an evimde değilim bulunduğum yerde de tekrar kan veremedim hayırlısı ile tekrar salı günü vereceğim daha regl olmadım çok teşekkür ederim20 ekimde tekrar yapsaydınız artış için daha iyi olurdu. Yarın kan verin mutlaka 4 günlük artışa bakarsınız artık. Sağlıkla devam etsin inşallah![]()
Yorum yapan herkese teşekkür ederim hayırlısı olsun inşallah herkesin hakkında tekrar kan vermedim regl de olmadım9 gün adetim gecikti beta hcg değeri 9.58 çıktı 18 ekimde yaptırdım sizce gebelik var mi
Kanamam oldu Dr gittim acile kan alıp yolladılarHayırdır ben ne dedim ? Kesin kimyasal demedim ? Geç döllenme olabileceğini de belirttim sen niye yükseliyosun bak dalgana
Yorum yapan herkese teşekkür ederim hayırlısı olsun inşallah herkesin hakkında tekrar kan vermedim regl
Umarım bir sıkıntı çıkmaz kuzumKanamam oldu Dr gittim acile kan alıp yolladılar