Yerleşme kanamasidir kırmızıya donmesin değeriniz gayet güzel iki güne bile keseniz belli olur . Şu durumda ağır işler yapmayın hayırlı olsun olabildiğince sola yatınAdet düzensizliğim yok. Sat tarihim 5 eylul. Düşük riskine karşı progestan yazdı doktorum hafif lekelenme şeklinde akinti yaşadığım için. Beta değeri ve ufak kanamalar beni endişelendiriyor. Siz bu durumu yaşamış miydiniz?
Aslında şuan kırmızıya dönük ama çok az. Keseyi gördü doktorum 5.75 mm olduğunu söyledi. 1 hafta sonra tekrar gidicemYerleşme kanamasidir kırmızıya donmesin değeriniz gayet güzel iki güne bile keseniz belli olur . Şu durumda ağır işler yapmayın hayırlı olsun olabildiğince sola yatın
İlacı düzenli alın su durumda asılma ağır kaldırma ilişki vs onerilmiyo bolca dinlenin yerleşme aşaması şuanAslında şuan kırmızıya dönük ama çok az. Keseyi gördü doktorum 5.75 mm olduğunu söyledi. 1 hafta sonra tekrar gidicem
Merhaba, bir gelişme oldu mu?Merhaba hanımlar. Bende 6+4 günlük hamileyim günlerdir kanamam vaardı bugün kesildi. Sabah hastanye gittk kese 18 mm yolk keseside görndü ama kalp atışı ve bebek görünmedi. Kan değerime bakldı bugün 10.000 beta hcg çok az artmış geçen hafta cuma günü 4800 dü bunu yşayan yada bi fikri olan varmı?
Yarın sabah kalp atışı için gidicez inşallahMerhaba, bir gelişme oldu mu?
Güzel haberlerle dönün. Sanırım bir yerden sonra hcg çift katlayarak gitmiyor.Yarın sabah kalp atışı için gidicez inşallah
Aynen öyleymiş boşuna üzülmüştüm geçen hafta. Bu gün dr.dan geldim bu seferde kalp atışı olluşmamış. 7+4 günlük hamileyim ama bebek 6 haftayla uyumku 3milimmiş. Dr. Haftaya kadar bekleyelim bebekde bir gelişme olmassa kürtaj ddi.Güzel haberlerle dönün. Sanırım bir yerden sonra hcg çift katlayarak gitmiyor.
Hiç bitmiyor bu kalp sızıları bizde. Benim geçen transferimde 6. haftada kalp atışı duyduk. 8. Haftada kalbi durmuştu. Hep bi hop oturup hop kalkıyoruzAynen öyleymiş boşuna üzülmüştüm geçen hafta. Bu gün dr.dan geldim bu seferde kalp atışı olluşmamış. 7+4 günlük hamileyim ama bebek 6 haftayla uyumku 3milimmiş. Dr. Haftaya kadar bekleyelim bebekde bir gelişme olmassa kürtaj ddi.
Annelik böyle bişey sanırım ama vardır bundada bi hayır buarada benmde aynı oldu geçen hafta çok üzülmüştüm betahcg artış azaldı die ama 7. Haftadan sonra artış azalıyormuş normal yani.Hiç bitmiyor bu kalp sızıları bizde. Benim geçen transferimde 6. haftada kalp atışı duyduk. 8. Haftada kalbi durmuştu. Hep bi hop oturup hop kalkıyoruzbu defa da ilk 3 test sonucu çok güzeldi. Şimdi 6. haftaya girdik ama test sonuçlarında artış yavaşladı. İkiye katlaması bir yerden sonra kesilse de insan kendisine anlatamıyor işte. umuyorum güzel haberler alırsınız. Ben de haftaya kese ve kalp atışı kontrolüne gideceğim ama çok korkuyorum.
Kaçıncı haftada gördü keseyiAslında şuan kırmızıya dönük ama çok az. Keseyi gördü doktorum 5.75 mm olduğunu söyledi. 1 hafta sonra tekrar gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?