Gebeliğe Hazırlık Beta hcg değeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bilgipaylasma

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2021
149
83
48
31
DC7A8DE5-4918-453A-AFA6-00315D7E007E.webp

Merhaba arkadaşlar 22 ekimde 4. Gün 2 embriyo transferim gerçekleşti. Test günüme 2 gün var ama ben dayanamayıp yaptırdım. Adet günüm ayın 2 si normalde değeri normal mi?

Eki Görüntüle 2942654
Merhaba arkadaşlar 22 ekimde 4. Gün 2 embriyo transferim gerçekleşti. Test günüme 2 gün var ama ben dayanamayıp yaptırdım. Adet günüm ayın 2 si normalde değeri normal mi?
Tabi transfer tarihi 1 hafta olmuş. Çok yeni o yüzden normal. 2 gün sonra tekrar yaptırıp 2 kat artıyor mu öğrenin ♥️ Şimdiden tebrikler

Kızlar transferin 10.günü yani test günüm değer 53.20 doktorum 50 ve üzerini gebelik olarak değerlendiriyoruz dedi. Sıkıntı yoktur umarım düşük mü sizce aşağı yukarı bu değerde olup herşey yolunda giden arkadaşlar vardır umarım doktor öyle deyince biraz korkmadım değil hani

Kızlar transferin 10.günü yani test günüm değer 53.20 doktorum 50 ve üzerini gebelik olarak değerlendiriyoruz dedi. Sıkıntı yoktur umarım düşük mü sizce aşağı yukarı bu değerde olup herşey yolunda giden arkadaşlar vardır umarım doktor öyle deyince biraz korkmadım değil hani
Merhaba hayirli olsun carsamba gunu ayni yerde ayni saatte tekrar kan verin artacaktir muhtemelen bol bol dinlenin agir kaldirmayin is yapmayin bu surecte test gununden sonra daha da hizli artis olabiliyor

İnşallah teşekkür ederim doktorumda Çarşamba aynı yerde kan ver demişti zaten aynı laboratuvarda olsun dedi farkedebiliyormus. İnşallah yeterli artış olur cvp için tekrar teşekkürler 🙏🥰

Back
X