- 7 Temmuz 2021
- 149
- 83
- 48
- 31
- Konu Sahibi bilgipaylasma
Merhaba arkadaşlar 22 ekimde 4. Gün 2 embriyo transferim gerçekleşti. Test günüme 2 gün var ama ben dayanamayıp yaptırdım. Adet günüm ayın 2 si normalde değeri normal mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beta yüksek 61.2 hayırlı olsun gebelik varEki Görüntüle 2942654
Merhaba arkadaşlar 22 ekimde 4. Gün 2 embriyo transferim gerçekleşti. Test günüme 2 gün var ama ben dayanamayıp yaptırdım. Adet günüm ayın 2 si normalde değeri normal mi?
Teşekkür ederimBeta yüksek 61.2 hayırlı olsun gebelik var
Çok teşekkür ederim2 gün sonra tekrar verin, düzenli artarsa o zaman normal denilebilir.
Tebrikler![]()
Tabi transfer tarihi 1 hafta olmuş. Çok yeni o yüzden normal. 2 gün sonra tekrar yaptırıp 2 kat artıyor mu öğreninEki Görüntüle 2942654
Evet normal 3. Gün embriyosu 10.günde 86 çıkmıştı ilk gebeliğimdeEki Görüntüle 2942654
Pazartesiye hemen randevu aldım zaten sabırsızlıkla bekliyorumTabi transfer tarihi 1 hafta olmuş. Çok yeni o yüzden normal. 2 gün sonra tekrar yaptırıp 2 kat artıyor mu öğreninŞimdiden tebrikler
Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsinTebrikler. Sağlıkla ilerlesin inşallah. ❤
Siz ne zaman transfer oldunuz? Tebrik ederim Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEvet normal 3. Gün embriyosu 10.günde 86 çıkmıştı ilk gebeliğimde
İlk gebeliğimden bahsettim 2018 deydi. Şimdi kızım 34 aylık çok şükürSiz ne zaman transfer oldunuz? Tebrik ederim Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Merhaba hayirli olsun carsamba gunu ayni yerde ayni saatte tekrar kan verin artacaktir muhtemelen bol bol dinlenin agir kaldirmayin is yapmayin bu surecte test gununden sonra daha da hizli artis olabiliyorKızlar transferin 10.günü yani test günüm değer 53.20 doktorum 50 ve üzerini gebelik olarak değerlendiriyoruz dedi. Sıkıntı yoktur umarım düşük mü sizce aşağı yukarı bu değerde olup herşey yolunda giden arkadaşlar vardır umarım doktor öyle deyince biraz korkmadım değil hani