Beta Hcg Değeri

cevredostu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2020
59
72
38
Merhabalar, yaklaşık 5 aydır korunmasız ilişki yaşıyorduk eşimle, bu ay adet ağrım olmasına rağmen birtürlü reglim gelmeyince 1 gün gecikmeyle test yaptım pozitif çıktı, sonrasında kan verdim 212 çıktı, doktorla görüşemedim yetişemediğim için tam adet günü değeri için normal midir? Kaç günde bir gitmem gerekiyor acaba

Merhabalar, yaklaşık 5 aydır korunmasız ilişki yaşıyorduk eşimle, bu ay adet ağrım olmasına rağmen birtürlü reglim gelmeyince 1 gün gecikmeyle test yaptım pozitif çıktı, sonrasında kan verdim 212 çıktı, doktorla görüşemedim yetişemediğim için tam adet günü değeri için normal midir? Kaç günde bir gitmem gerekiyor acaba
2 günde bir aynı yerde aynı saatte kan verip değerinizi takip ettirin

Sağlıklı gebelik olabilmesi için iki güne bir kan verip en az %60 yükselmesi lazım değerinizin. 3000olunca ultrasonda görünür. Hayırlı olsun 🌼

Gayet normal güzel bir değer canım iki güne bir testi tekrarla iki kat artarsa sağlıklı gebelik diyorlar kese görünene kadar testi tekrarlayın inşallah sağlıkla ilerler

Merhabalar bugün tekrar kan verdim aynı saat ve aynı yerde 536 çıktı, ama kahverengi lekelenmem oldu dünden beri, başına gelen var mı acaba?

Gittim ama kendi doktorunuz olmadan burada bişey yapamayız dediler özele gittim birde devlet zaten dün gittiğimde yarın tekrar test yap yükselirse sağlıklı olup olmadığına bakarız demişlerdi, yarın kendi doktoruma gideceğim iletişim kuramıyorum şuan onunla

Gittim ama kendi doktorunuz olmadan burada bişey yapamayız dediler özele gittim birde devlet zaten dün gittiğimde yarın tekrar test yap yükselirse sağlıklı olup olmadığına bakarız demişlerdi, yarın kendi doktoruma gideceğim iletişim kuramıyorum şuan onunla
Merhaba bende de bugün açık renkte az az kahverengi lekenme oluyor. Yerleşme kanaması diyorlar ama korkuyorum

Bence normal canım beta hcg kısınden kısıye degısıyor bunun ksıtası yok onemlı olan hep artıs ta olması

Back
X