• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg düşük

Bugün koyu kahve pıhtı gibi akıntım geldi peceteye silince belli oluyor sadece. Regl olmasan önce de gelirdi ama o daha sıvı ve pıhtılı karışık gibi olurdu ağrım basladiktan sonra olurdu. Şimdi hiç ağrım da yok neden oluyor olabilir. Hamile olsam böyle olur muydu sizce
2. Kanı vermedin değil mi ?
Bilemiyorum durumu şuan. Kimyasal gebelikte geçiriyor olabilirsin. 😔 Adette olabilirsin. Yerlesme de olabilir 🤷

Zaten testin negatif 0.3 den bile küçük tekrar kan verdin mi regl sökülüyordur bence
Geç döllenme ihtimali var o yüzden biraz daha bekledikten sonra kan vericem. Regl olacağımı da zannetmiyorum hiç kasık ağrım yok bi daha da gelmedi akıntı noluyor hiç bilmiyorum

2. Kanı vermedin değil mi ?
Bilemiyorum durumu şuan. Kimyasal gebelikte geçiriyor olabilirsin. 😔 Adette olabilirsin. Yerlesme de olabilir 🤷
Yok vermedim 10 gün geçerse verecektim adet olmam inşallah hiç kasık ağrım yok. Nolur nolmaz kist vs oluşmuştur belki diye pazartesiye randevu aldım bakalım hayırlısı

Geç döllenme olabilir. Adet söktürücü için acele etmeyin. Tekrar kan testi verin bence. Benim bu gebeliğim bir hafta geç döllenme oldu. Son adet tarihimi bir hafta oynadı
Canım benimde regl gecikiyor 3 gün ama şöyle lekelenmem var bi kaç gündür sen yaşamışmıydın lekelenme

Yok hiç lekelenme yaşamadım. Gebelik testi yaptınız mı peki ?
Yaptım canım belki belirsiz bişi var gibi işaretlediğim yerde ama emin değilim tabi bugün yine yapıcam

Eklentiler

• IMG_2358.webp
    IMG_2358.webp
    107,8 KB · Görüntüleme: 27
Yaptım canım belki belirsiz bişi var gibi işaretlediğim yerde ama emin değilim tabi bugün yine yapıcam
Evet sanki belli belirsiz var gibi. Kuruma çizgisi değildir umarım 😔 lekelenme devam ediyor mu

Yok hiç lekelenme yaşamadım. Gebelik testi yaptınız mı peki ?
Ya benim de dün biraz leke geldi daha devam etmedi hiç ağrım da yok. Bazen çok ayakta kalıp yorulduğumda sızlama gibi giriyor sonra gidiyor kayinvalideme geldik burda da test yapamıyorum yanımda yok böyle bisey yaşamış miydin sen. Bi de daha kasilmis gibi o bölgem anlamadim bende

Ya benim de dün biraz leke geldi daha devam etmedi hiç ağrım da yok. Bazen çok ayakta kalıp yorulduğumda sızlama gibi giriyor sonra gidiyor kayinvalideme geldik burda da test yapamıyorum yanımda yok böyle bisey yaşamış miydin sen. Bi de daha kasilmis gibi o bölgem anlamadim bende
Sonucunuz ne oldu acaba

Back
X