Beta hcg değeri

5+4 gibi bebek gorunuyordu nokta kadar ama bugün 6+6 kalp atisi duyduk canım darısı başına biraz sabırlı olmak gerekiyor cok tedirgindim bende
Bu gün ben de 5+5 tim bebeği gördüm çok küçük 2 mm dedi. On gün sonra kalp atışı için gel dedi inşallah duyarım onu da

Bu gün ben de 5+5 tim bebeği gördüm çok küçük 2 mm dedi. On gün sonra kalp atışı için gel dedi inşallah duyarım onu da
Hadi gözünüz aydınn bende dün gittim bugün tam 8+0 oldum kalbini dinlemedim ama atışını izletti doktor çok güzel

Sonuç çıktı mı kaç çıktı sizin mesajlarınıza baktım ama göremedim

5 ise pozitif diye biliyorum ben, benim de 4,5 çıktı. Yarın yine kan vereceğim. Ama idrar testinde bişey çıkmıyor. Geç mi belli oluyor acaba bazısında? Sizin yumurtlama 2 hafta oldu mu
Evet cnm Şubat'ın 18 i pik gördüm.. o geceyi degerlendirdim ve bugün lekelenme sanırım yerleşme kanaması yaşıyorum çok az nokta nokta çamaşırıma gelmiş ama şu an gelen giden yok

Evet cnm Şubat'ın 18 i pik gördüm.. o geceyi degerlendirdim ve bugün lekelenme sanırım yerleşme kanaması yaşıyorum çok az nokta nokta çamaşırıma gelmiş ama şu an gelen giden yok
Benim de 20 şubat, lekelenme olmadı bende

`