Beta HCG değeri

hayal93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2022
912
1.289
43
Kızlar, şu değerlerime bakarmısınız? Rakamların yanındaki bu mlU/ml ve bu lU-L ne anlama geliyor 🥺

Eklentiler

• 7AB9177D-0813-455C-AD8B-AEC786D0BBD7.webp
    7AB9177D-0813-455C-AD8B-AEC786D0BBD7.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 59
5 in istu cikmis, 25 den 200 e cikmis. Hamilesiniz gibi gorunuyor. 1000 leri gecince ultrasonda gorebilirsiniz bence

5 in istu cikmis, 25 den 200 e cikmis. Hamilesiniz gibi gorunuyor. 1000 leri gecince ultrasonda gorebilirsiniz bence
Yok merak ettiğim, dikkat ettiyseniz 55’de L yani Litre olarak yazıyor. Onun altında ve üstünde mL yani mili litre olarak yazıyor.
Rakamlara bakarsak litre daha büyük olduğundan
39 mili listeden 55 litreye çıkmış ve sonra 218 mili litreye düşmüş oluyor.

Bu kafamı karıştırdı açıkcası..

Değeriniz gayet güzel ona takılmayın ikisinde beta HCG değeri aynı şey hastane farkı var mı? Ya da labaratuvar farki

Merhaba hayırlı olsun gebeliginiz , bende birşey sorabilir miyim ?
Ben en son 19-25 ekim aralığında adet gördüm, hala olmadım dün ve bugün kaset test yaptım 2 ayrı marka 1inde 2.çizgi biraz daha belirgin diğerinde de görünüyor ama çok belli değil sadece ben görüyorum kameraya yansımayacak kadar silik adet e dair hiçbir belirtim yok sadece 5.10 dk bir tuvalete çıkıyorum bundan önce de bel ağrısı yaşıyordum öyle böyle değil ama sizce gebe olabilir miyim , yarın doktora gidip kan vereceğim inşallah bende hamileyimdir kızlar.
IMG_20221130_225241_225.webp
IMG-20221130-WA0061.webp

Ben en son 19-25 ekim aralığında adet gördüm, hala olmadım dün ve bugün kaset test yaptım 2 ayrı marka 1inde 2.çizgi biraz daha belirgin diğerinde de görünüyor ama çok belli değil sadece ben görüyorum kameraya yansımayacak kadar silik adet e dair hiçbir belirtim yok sadece 5.10 dk bir tuvalete çıkıyorum bundan önce de bel ağrısı yaşıyordum öyle böyle değil ama sizce gebe olabilir miyim , yarın doktora gidip kan vereceğim inşallah bende hamileyimdir kızlar.Eki Görüntüle 3169906 Eki Görüntüle 3169907
Ilk 5 dkka icinde ciktiysa bu teste gore hamilelik var gorunuyor hayırli olsun 🤗 sabah idrarinizla tekrarlayin isterseniz kan verin cunku qdetiniz uzerinden baya gecmis

Ben en son 19-25 ekim aralığında adet gördüm, hala olmadım dün ve bugün kaset test yaptım 2 ayrı marka 1inde 2.çizgi biraz daha belirgin diğerinde de görünüyor ama çok belli değil sadece ben görüyorum kameraya yansımayacak kadar silik adet e dair hiçbir belirtim yok sadece 5.10 dk bir tuvalete çıkıyorum bundan önce de bel ağrısı yaşıyordum öyle böyle değil ama sizce gebe olabilir miyim , yarın doktora gidip kan vereceğim inşallah bende hamileyimdir kızlar.Eki Görüntüle 3169906 Eki Görüntüle 3169907
Var gibi görünüyor ilk 5 dakikada mı çıktı?? Eğer öyleyse sabah ilk idrarla tekrar deneyin bence

Back
X