Beta hcg değeri

Sibel2924

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2022
380
265
23
40
Merhaba hanımlar dün beta hcg testi verdim sonucum bugün 6.60 çıktı adetime 2 gün var 1 yıldır bugünü bekliyorum şimdi de kimyasal olur diye korkmaya başladım çok düşük değer çıkmış sizce de öyle değil mi

Merhaba hanımlar dün beta hcg testi verdim sonucum bugün 6.60 çıktı adetime 2 gün var 1 yıldır bugünü bekliyorum şimdi de kimyasal olur diye korkmaya başladım çok düşük değer çıkmış sizce de öyle değil mi
Geç döllenme olmuş olabilir. 2 gün sonra kan testi verip sonuca göre kimyasal veya düşük diyebiliriz.

Kalbine, aklına şimdi acaba şu mu yoksa bu mu gibi sorularla doldurma. İnşallah çok güzel artacak ♥️

Adetiniz geciktiginde kan testini tekrarlayın inşallah sağlıklı ilerler 🙏

geç döllenme olmustur canım benim de öyle oldu , hemen aklına kötü şeyler getirme iki ğün sonra tekrar kan ver

Arkadaşımin adetine 4 gün varken 8 çıkmıştı ve su an sağlıklı hamileliği

İnşallah canım benimde sağlıklı bir şekilde ilerler 1 yıldır bu günü bekledim hep rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah
Amin kendini strese sokma Ayetel Kürsi oku bol bol

Peki sizin değer kaçtı ve ne zaman öğrenmiştiniz.
ben yumurtlamadan 10 ğün sonra baktım,kanda da ,idrar da da negatifti, adet geçtikten 1 hafta sonra baktırmıştım biraz yüksek çıkmıstı ama sizin daha adete var ,o yüzden normal bu şekilde çıkması

10.02. 40.40
13.02. 145
16.02. 286
Sizde kızlar değerler nasıl , dün gece hafif kanamam olmuştu bugün doktorum kan tahlili istedi beta düzeylerim bunlar sizce kimyasal gebelik olabilir mi

Ben adete 3 gün kala pazartesi kan verdim 6.60 çıkmıştı bugün adet günüm olmadım sabah kan verdim yine 49.60 a yükselmiş sizce artış 3 güne göre nasıl

Ben adete 3 gün kala pazartesi kan verdim 6.60 çıkmıştı bugün adet günüm olmadım sabah kan verdim yine 49.60 a yükselmiş sizce artış 3 güne göre nasıl
Gayet güzel 2 katından da fazla 🌸

Gayet güzel 2 katından da fazla 🌸
Merhaba. 14.02 de 33,7 ile öğrendim bende. Adetim 19.01 de oldu. Yerleşme kanaması gördüğüm için gecikmeyi beklemeden kan verdim. Gecikmeden 2 gün evvel 33 çıktı değer. 16.02 de Hcg değerim 87 çıktı. Yani 2 günde 54 artmış . 13 aydır bu günleri bekliyorum değer düşük olunca kafam karıştı biraz. Sizce değerler nasıl?

Adete 3 gün kala kan testi 42 çıktı goguslerimdeki dolgunluk geçti bı sorun mu vardır sizce

Back
X