Nadir oluyor bu durum yani betadan ikiz anlaşılması bekleyin bakalımKızlar bugün reglim 4 gün gecikti kan verdim ve değerim 2936 çıktı acaba ikiz gebelik olabilir mi ?
Bu degerle zaten kese görünür kese 2 tane ise ikizdir doktora gitmenizi tavsiye ederim eğer tek kese iki bebek durumu olursa biraz daha ilerleyen haftalari beklemeniz lazımKızlar bugün reglim 4 gün gecikti kan verdim ve değerim 2936 çıktı acaba ikiz gebelik olabilir mi ?
Merhaba tek gebelik mi ikiz mi benim de adetime bir gün var 802841 çıktıKızlar bugün reglim 4 gün gecikti kan verdim ve değerim 2936 çıktı acaba ikiz gebelik olabilir mi ?
Bu değer adet öncesi çok fazla gibi geldi bana bir doktora göründünüz müMerhaba tek gebelik mi ikiz mi benim de adetime bir gün var 802841 çıktı
Erken oluşmuş bir gebelik olabilir hemen ikize yormayın doktorda kese görünür zaten doktora gidin doktor ikiz mi değil mi size söylerKızlar bugün reglim 4 gün gecikti kan verdim ve değerim 2936 çıktı acaba ikiz gebelik olabilir mi ?
Bu değer adet öncesi çok fazla gibi geldi bana bir doktora göründünüz mü
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet gittim tek bebek var şuan ama 12 hafta da tek yumurta ikizleri olabilir dedi ailemde olduğu için şuan 10 +0 oldum. Değerin haftana göre çok ve ben öğrendiğim de bebek 3 haftalık falandı
İnşallah sizin kaç haftalıkRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbenim değer artışı da fazla şuan bekliyorum bakalım dua et bana da lütfen
MaşallahDaha çok yeni 4 hafta
Ay ben adetimden 3 gün önce verdim 12.64 çıktıMaşallahbetanız kaç çıktı
Maşallah inşallah hayırlısı ile kucağınıza alırsınızAy ben adetimden 3 gün önce verdim 12.64 çıktıdün verdim birde tam günümde 68.8 çıktı çok şükür doktora randevu bulamadım ama ebe değerin çok güzel artmış dedi rahatladım
İnşallah çok dua edin bir kaybım var ikinci de olacak diye ödüm kopuyorMaşallah inşallah hayırlısı ile kucağınıza alırsınız
Rabbim bu mübarek ayda kucağınıza almayı hayırlısı ile nasip etsin inşallahİnşallah çok dua edin bir kaybım var ikinci de olacak diye ödüm kopuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?