Beta hcg değeri

ays1806

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2023
11
0
1
27
Kızlar bugün reglim 4 gün gecikti kan verdim ve değerim 2936 çıktı acaba ikiz gebelik olabilir mi ?

Kızlar bugün reglim 4 gün gecikti kan verdim ve değerim 2936 çıktı acaba ikiz gebelik olabilir mi ?
Bu degerle zaten kese görünür kese 2 tane ise ikizdir doktora gitmenizi tavsiye ederim eğer tek kese iki bebek durumu olursa biraz daha ilerleyen haftalari beklemeniz lazım

Erken oluşmuş bir gebelik olabilir hemen ikize yormayın doktorda kese görünür zaten doktora gidin doktor ikiz mi değil mi size söyler

Evet gittim tek bebek var şuan ama 12 hafta da tek yumurta ikizleri olabilir dedi ailemde olduğu için şuan 10 +0 oldum. Değerin haftana göre çok ve ben öğrendiğim de bebek 3 haftalık falandı

Evet gittim tek bebek var şuan ama 12 hafta da tek yumurta ikizleri olabilir dedi ailemde olduğu için şuan 10 +0 oldum. Değerin haftana göre çok ve ben öğrendiğim de bebek 3 haftalık falandı
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 benim değer artışı da fazla şuan bekliyorum bakalım dua et bana da lütfen

Maşallah 🤩 betanız kaç çıktı
Ay ben adetimden 3 gün önce verdim 12.64 çıktı 😄 dün verdim birde tam günümde 68.8 çıktı çok şükür 🤲 doktora randevu bulamadım ama ebe değerin çok güzel artmış dedi rahatladım

Ay ben adetimden 3 gün önce verdim 12.64 çıktı 😄 dün verdim birde tam günümde 68.8 çıktı çok şükür 🤲 doktora randevu bulamadım ama ebe değerin çok güzel artmış dedi rahatladım
Maşallah inşallah hayırlısı ile kucağınıza alırsınız ❤️

Back
X