Beta hcg değeri

DilekHanim

Beklemek bir ümit, bin endişe.💫
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2022
1.272
506
73
30
Kızlar pazartesi devlet hastanesinde beta 16.7 çıktı bugün sağlık ocağında baktırdım 17.1 çıktı bu ne demek oluyor düşük mu yapıyorum

Cuma günü tekrar test verin bence adetiniz o zamana kadar gelmezse. İdrar testinde çizginiz silik mi belirgin mi

Kızlar pazartesi devlet hastanesinde beta 16.7 çıktı bugün sağlık ocağında baktırdım 17.1 çıktı bu ne demek oluyor düşük mu yapıyorum
farklı yerlerde verdiysen bu şekilde çıkmış olabilir. bence bi acile gidip tekrar test yaptır. 2 saat içinde çıkıyor sonuçlar. hamilelik şüphem var ve ilaç kullanmam lazım test yapar mısınız deyince yoğunluğa bağlı yapıyorlar test

Kimyasal gebelik gibi görünüyo. Farkli yerlerdr olsa iki günde adtmis olmasi lazimdi. Bi kac güne adet olursun büyüm ihtimalle. Ama bu senin vucudunun tamamen saglikli oldugunu bi bebeginin olabilicegini gösteren bisey. Inşallah en kisa zamanda saglikli bi sekilde olur bebegin. 7 ay önce 6 haftalik bi düsük yaptim doktorlara göre daha canlanmamisti bile ama benim icinde o kadar büyük boslugu oldu ki. Bekledim olmadi bi daha bu ay tedaviye başladim simdi beklemedeyim. Isteyen herkese insallah hayirlisiyla verir bi an önce

Amin inşallah tabi bir yandan da şükrediyorum hamile kalabildiğim için çünkü hiç pozitif görmedim ama yinede beklicem sağlıklı gebeliktir diye

Burda acil yapmıyor aile hekimliğine yönlendiriyor yarın aynı saatte tekrar vermeyi düşünüyorum kararım değişmezse çünkü ağrılarım başladı

Burda acil yapmıyor aile hekimliğine yönlendiriyor yarın aynı saatte tekrar vermeyi düşünüyorum kararım değişmezse çünkü ağrılarım başladı
ağrı hamilelikte oluyor zaten. benim kasıklarım günlerdir ağrıyor hatta bugün belime geçti. kötü düşünme. bir de ananas bebeğin tutunması için çok faydalıymış ananas tüketin bol bol<3

ağrı hamilelikte oluyor zaten. benim kasıklarım günlerdir ağrıyor hatta bugün belime geçti. kötü düşünme. bir de ananas bebeğin tutunması için çok faydalıymış ananas tüketin bol bol<3
Ceviz falan yiyorum ama hayırlısı olsun yaa sağlıksız olacaksa kaybetmeye razıyım

Cuma günü tekrar test verin bence adetiniz o zamana kadar gelmezse. İdrar testinde çizginiz silik mi belirgin mi
Malesef gittikçe kayboldu çizgi artık kanamayı bekliyorum bundan sonra napılır tekrar düşününebilir mi bebek yoksa bir ay bekliyim mi

Merhaba,

Aynısı geçen ay başıma geldi. Reglim gecikti test pozitif çıktı beta 17 çıktı sonra ertesi gün aşırı ağrı ile kanamam geldi test yaptırdım 15 düşmüştü değer ilk kanama bitince regle döndü ve aşırı bir ağrı oldu kistim vardı sonra onu da aldırdım. Ama doktor dedi ki aslında çoğu kadının başına geliyor fark etmiyor. Test yapmasan 3 gün gecikti deyip geçerdin zaten sağlıklı bir yumurta olsaydı tutunurdu dedi. Canınızı sıkmayın.
Aynı soruyu sordum hemen de yapabilirsin çocuk sorun yok dedi ki ben bu olaydan sonra ameliyatla 10 cm tüp üstü - bağırsak arasından kist aldırdım.

merhaba, aynı yerde 48. saatte tekrar yaptırmanız gerekirdi doğru artışı görebilmek için
Aslında yaptıracaktım bugün idrar testi yaptım sabah çizgi kaybolmuş biraz gelmesini bekliyorum kanamanın yarında olmazsa kan vercem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…