Kızlar merhaba bu nedemek anlamadım. 17 şubatta düşük yaptım evde oldu kananmam 26 şubatta bitti betam sıfırlandı 2 buçuk ay oldu hala adet olmadım. Doktor rahim duvarında kalınlaşma var dedi 3 gün oluyor ama belirtim de yok yorumlarınız nedir böyle bir şey yaşayan var mı yardımcı olabilirseniz sevinirim
bende 1 nisanda 2 kürtajımı oldum hala adet olmadım senin daha uzun sürmüş benim ilk kürtajdaki doktorum adet düzenleyiciye başlamıştı hemen ve ilaç bitti 3 gün sonra adet oldum şuan ne kadar sürecek adet görmem diye merakla bekliyorum bende
bende 1 nisanda 2 kürtajımı oldum hala adet olmadım senin daha uzun sürmüş benim ilk kürtajdaki doktorum adet düzenleyiciye başlamıştı hemen ve ilaç bitti 3 gün sonra adet oldum şuan ne kadar sürecek adet görmem diye merakla bekliyorum bende
Ben evde düşük yaptım bir süre bekledim adetin gelmesini ilaç kullanmak istemedim aslında belki olurum diye şimdi de hormon ve smear testi yapıldı bakalım sonucu bekliyorum
Bende 25 martta kürtaj oldum hala adet olmadım beta değerim aynı çıktı doktor negatif olduğunu söyledi. Kadın doğuma gidemedim henüz randevu bulamadım ama rahim duvarı kalınlaşması ne anlama geliyor bilmiyorum