Düşük beta hcg ile başlayıp sağlıklı devam eden gebelik?

Evet sizinki gayet iyi maşallah. Ben kimyasal olduğunu düşünen hanımefendi için söyledim onun artışı düzenli ve 2 kat değil
Bir dr arkadaşım ds gec döllenme ve çok yeni oldugu için böyle dedi .yarın kadın doğuma gitsem as cok belli olurmu bişiler? Ama benim ilk çocugumda da değerim böyle düşükken yükselmiş
Hayır canım geç döllenme benimki 18.8 çıktı 5 gün sonra 497 çıktı 1 gün sonra 987.3 çıktı ve kese oluşmaya başlamış tatlım ama sen neden kendinde kimyasal gebelik olarak düşündü günü anlamıyorum
Hayır canım geç döllenme benimki 18.8 çıktı 5 gün sonra 497 çıktı 1 gün sonra 987.3 çıktı ve kese oluşmaya başlamış tatlım ama sen neden kendinde kimyasal gebelik olarak düşündü günü anlamıyorum
Okuduğum yorumlsrdan o kanıya vardım 😀

Bir dr arkadaşım ds gec döllenme ve çok yeni oldugu için böyle dedi .yarın kadın doğuma gitsem as cok belli olurmu bişiler? Ama benim ilk çocugumda da değerim böyle düşükken yükselmişti
Ben de kendim için geç döllenme diye düşünmüştüm ovulasyon testim olması gerekenden 1 hafta sonra pozitif çıkmıştı çünkü. İlk kan değerim 39 çıktı. 2 gün sonra 43 çıkınca kimyasal olduğunu anladık. 2 gün sonra 44 oldu, sonra kanama başlayınca dr dış gebelik olmadığı için rahatladı. Sizin ilk gebelikte de böyle olduysa bilemem tabii tıpta 2x2=4 etmeyebilir. Ama dış gebelikte değer 1.5 kat civarı artabiliyormuş o yüzden kontrole devam edin mutlaka. İnşallah sağlıklı gebeliktir kucağınıza alırsınız 🤲🏻

Bir dr arkadaşım ds gec döllenme ve çok yeni oldugu için böyle dedi .yarın kadın doğuma gitsem as cok belli olurmu bişiler? Ama benim ilk çocugumda da değerim böyle düşükken yükselmişti
Kadın doğum da kan değerini takibe devam edin der muhtemelen. Çünkü dediğim gibi değer 1000'in üstüne çıkmadan ultrasonda bir şey gözükmüyor. Ben dış gebelikse diye nolur nolmaz gitmiştim o da anlaşılmıyormuş. Sadece karından ultrason baktı rahim kalınlığı güzel olumlu düşünelim dedi. Ama sonra 2. ve 3. kan değerimle kimyasal olduğunu anladık

Evet sizinki gayet iyi maşallah. Ben kimyasal olduğunu düşünen hanımefendi için söyledim onun artışı düzenli ve 2 kat değil
Kafana takma canım öyle şeyleri kötü dönme herkezin de agzına bakma herkes herşeyi söyler herkes de aynı yükselmeye biliyor beta herkeste farklı tatlım içini ve kalbini ferah tut 🥰😇

Beta hcg nin 2 günde bir yaklaşık 2 katına çıkması gerekiyor en az
Tatlım doktorlar bana güzel yükseldi gibi fakat daha yeni bir gebelik olduğunu söyledi bakalım 8 Temmuz'da randevum var inş keseyide bebeği de görüp kalp atışınıda duyarım inş dua edin lütfen 😇

5 hafta kese yok değer 107 (dün ) progesteron 13 nasıl bu deperler

İyi akşamlar arkadaşlar bu değerlere göre kese görünmüyor normal mi sizce yardımcı olabilir misiniz

Eklentiler

• 33609.webp
    33609.webp
    6 KB · Görüntüleme: 212
  • 33608.webp
    33608.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 202
İyi akşamlar arkadaşlar bu değerlere göre kese görünmüyor normal mi sizce yardımcı olabilir misiniz
Merhaba, evet henüz gözükmeyebilir kesenin gözükmesi için zaten en az 1000-1500 olması gerektiğini söylüyorlar. Kese veya bebek sonradan görünebiliyor bazen. Tabii doktor daha doğru bilgi verir. Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Kafana takma canım öyle şeyleri kötü dönme herkezin de agzına bakma herkes herşeyi söyler herkes de aynı yükselmeye biliyor beta herkeste farklı tatlım içini ve kalbini ferah tut 🥰😇
Canım sana hayırlı olsun da betanın düzenli ve olması gerektiği gibi artması gebeliğin sağlığı hakkında bilgi veriyor. Yükseliş devam etmezse gebelikte devam etmez

Kızlaarrr yardım edin şuan acayip derecede şırdan aşeriyorum ne yapıcam bilmiyorum aglıcam neredeyse bir kazan olsa bir kazan yerim vallahi

Pirinç pilavını kimyonlu limonlu yiyiin🌸🌸 ya da kuru patlıcan dolma sipariş edebilirseniz o da limon kimyonla yakın bir tat veriyor 😂👽
Yaptım tatlım yaptım yok bu seferde yaptım canım istemedi 😅 bu çocuk bir farklı her şey istiyor canı ben anlamadım gördügü mu görmedigimi herşeyi istiyor yahu bir de af edin lütfen kusma yok sadece bulantı var bulantı ilacı bile işe yaramıyor 😞

Back
X