Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba
Tebrik ederim canım
Allah sağlıklı evlat versin, rahat bir hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah
Darısı başımıza
Yumurta büyütmek ve çatlatmak için hap, iğne kullanmış mıydın canım?
Bir de gecikme dışında belirtin var mıydı?
Merhaba
Tebrik ederim canım
Allah sağlıklı evlat versin, rahat bir hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah
Darısı başımıza
Yumurta büyütmek ve çatlatmak için hap, iğne kullanmış mıydın canım?
Bir de gecikme dışında belirtin var mıydı?
Allah razı olsun sağolun adet gününe kadar özellikle bir gün öncesi aşırı kasık ağrım olmuştu bir de göğüs hassasiyetim vardı. Adete iki gün kala test yapmıştım öyle umutlandim gecikince anladım ama özellikle kasik ağrısı diyebilirim bir de yorgunluk. Hap iğne vs kullanmadim inşallah rabbim sağ salim dünyaya getirmek nasıl etsin, sizlere de hayırlısıyla tez vakitte nasip olsun
Allah razı olsun sağolun adet gününe kadar özellikle bir gün öncesi aşırı kasık ağrım olmuştu bir de göğüs hassasiyetim vardı. Adete iki gün kala test yapmıştım öyle umutlandim gecikince anladım ama özellikle kasik ağrısı diyebilirim bir de yorgunluk. Hap iğne vs kullanmadim inşallah rabbim sağ salim dünyaya getirmek nasıl etsin, sizlere de hayırlısıyla tez vakitte nasip olsun
Merhaba gecikmeniz olmadan önce test yapıp pozitif görmüşmüydunuz yoksa gecikme olduktan sonramı idrar testinde pozitif gördünüz birde belirtileriniz varmiydi
Merhaba gecikmeniz olmadan önce test yapıp pozitif görmüşmüydunuz yoksa gecikme olduktan sonramı idrar testinde pozitif gördünüz birde belirtileriniz varmiydi
Merhaba bat gününden iki gün önce silik görmüştüm, cuma tam çizgi gördüm erken gebelik testinde, bugün kan verdim. Kasik ağrısı ve yorgunluk göğüs hassasiyetim vardı