Beta hcg değeri

tugsera

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
376
83
13
29
Merhaba kızlar, bugün kan testi verdim hastaneye ve sonuc böyle çıktı elhamdülillah bir sorun yoktur inşallah değil mi🥹

Eklentiler

• IMG_20250622_161118.webp
    IMG_20250622_161118.webp
    8 KB · Görüntüleme: 89
Merhaba kızlar, bugün kan testi verdim hastaneye ve sonuc böyle çıktı elhamdülillah bir sorun yoktur inşallah değil mi🥹

Merhaba 🌸
Tebrik ederim canım ☺️
Allah sağlıklı evlat versin, rahat bir hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah 🤲🏼
Darısı başımıza 🙏🏼
Yumurta büyütmek ve çatlatmak için hap, iğne kullanmış mıydın canım?
Bir de gecikme dışında belirtin var mıydı?

Merhaba 🌸
Tebrik ederim canım ☺️
Allah sağlıklı evlat versin, rahat bir hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah 🤲🏼
Darısı başımıza 🙏🏼
Yumurta büyütmek ve çatlatmak için hap, iğne kullanmış mıydın canım?
Bir de gecikme dışında belirtin var mıydı?
Allah razı olsun sağolun 🤍 adet gününe kadar özellikle bir gün öncesi aşırı kasık ağrım olmuştu bir de göğüs hassasiyetim vardı. Adete iki gün kala test yapmıştım öyle umutlandim gecikince anladım ama özellikle kasik ağrısı diyebilirim bir de yorgunluk. Hap iğne vs kullanmadim inşallah rabbim sağ salim dünyaya getirmek nasıl etsin, sizlere de hayırlısıyla tez vakitte nasip olsun ♥️

Allah razı olsun sağolun 🤍 adet gününe kadar özellikle bir gün öncesi aşırı kasık ağrım olmuştu bir de göğüs hassasiyetim vardı. Adete iki gün kala test yapmıştım öyle umutlandim gecikince anladım ama özellikle kasik ağrısı diyebilirim bir de yorgunluk. Hap iğne vs kullanmadim inşallah rabbim sağ salim dünyaya getirmek nasıl etsin, sizlere de hayırlısıyla tez vakitte nasip olsun ♥️

Amin, inşallah 🤲🏼🥰

Merhaba gecikmeniz olmadan önce test yapıp pozitif görmüşmüydunuz yoksa gecikme olduktan sonramı idrar testinde pozitif gördünüz birde belirtileriniz varmiydi
Merhaba bat gününden iki gün önce silik görmüştüm, cuma tam çizgi gördüm erken gebelik testinde, bugün kan verdim. Kasik ağrısı ve yorgunluk göğüs hassasiyetim vardı

Back
X