- 20 Ağustos 2025
- 74
- 13
- 3
- Konu Sahibi kelebek nur
Peki yükselme değeri nasıl olmalı nasıl takip edebilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet normal bende 1e1keasimda regl olmuştum dün kan verdim beta 212 ki ben bayağı önce öğrendim 26 ile başladım dün 212 ciktiEvet ama ben heyecan yaptım sanırım bir haftadır sanki hisseder gibi oluyordum ama dile kolay 3.5 yıl bekledim şimdi benim içim mucize ilk kez bu durumu yaşıyorum ama sence normal mi değer en son 12 Kasım regl oldum
13 kasımda yazacaktimGayet normal bende 1e1keasimda regl olmuştum dün kan verdim beta 212 ki ben bayağı önce öğrendim 26 ile başladım dün 212 cikti
48 saatte iki kat artış normal olanı, en az yüzde altmış artış olması gerekiyor yani 200 ss 400 400 se 800 gibiPeki yükselme değeri nasıl olmalı nasıl takip edebilirim
Testlerin arasında kaç gün var canım bu kadar denk gelmiş adet tarihlerimiz13 kasımda yazacaktim![]()
Ikı gün arayla verdim sadece ilk testim akşam verdim diğerlerini sabah verdim kaniTestlerin arasında kaç gün var canım bu kadar denk gelmiş adet tarihlerimiz
Hayır raporun çıkmasını bekliyordum hiç ilaç iğne kullanmadımAsilama olacaktim yarin diyorsunuz ovitrelle catlatma ignesi yapilmismiydiniz ? O beta degerini yukseltiyor cunku.
Değeriniz yükseldi mi hayırlı olsun Rabbimin hikmetinden sual olmaz elhamdillah evladını sağlıkla kucağına al inşallah , biliyor musun okurken ben çok mutlu oluyorum haberlere Allah herkese nasip eylesin .Hayır raporun çıkmasını bekliyordum hiç ilaç iğne kullanmadım
Benim bacak ağrım vardı canım hala da var çok fazla kasıklarda da ara ara batma gibi iğne oluyor afedersin birde son 5 gündür çok idrar ihtiyacı oluyor Rabbim en kısa zamanda hayırlısı kolaylığı güzelliği ile sana da nasip etsin yarın yine kan vermeyecek gideceğim çünkü doktorum iki katı olması lazım dedi değerinDeğeriniz yükseldi mi hayırlı olsun Rabbimin hikmetinden sual olmaz elhamdillah evladını sağlıkla kucağına al inşallah , biliyor musun okurken ben çok mutlu oluyorum haberlere Allah herkese nasip eylesin .
Belirtilerin nelerdi ? Akıntı var mı varsa nasıl ? Ağrı vs benim de adetime 4 gün var 3. Yılımıza girdik evliyim
Şuan gebesin canım iki günde iki katına çıkarsa sağlıklı ilerliyor demek ben bı kimyasal gebelik geçirdim 22ydi beta kimyasal değil bence cuma günü verdiysen kanı pazartesi 750 falan olmadı gerekir birde aynı yerde ver kanınıMerhaba kızlar geçen ay 12 Kasım regl oldum bu ay 10-11 olacaktım olmadım evde test yaptım silik çizgi çıktı beta hcg kan verdim 253.9 çıktı şimdi nedir pozitif mi sonuç için beklemedim eve geldim