• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar cok acil beta değeri

Evet ama ben heyecan yaptım sanırım bir haftadır sanki hisseder gibi oluyordum ama dile kolay 3.5 yıl bekledim şimdi benim içim mucize ilk kez bu durumu yaşıyorum ama sence normal mi değer en son 12 Kasım regl oldum
Gayet normal bende 1e1keasimda regl olmuştum dün kan verdim beta 212 ki ben bayağı önce öğrendim 26 ile başladım dün 212 cikti

Asilama olacaktim yarin diyorsunuz ovitrelle catlatma ignesi yapilmismiydiniz ? O beta degerini yukseltiyor cunku.

Hayır raporun çıkmasını bekliyordum hiç ilaç iğne kullanmadım
Değeriniz yükseldi mi hayırlı olsun Rabbimin hikmetinden sual olmaz elhamdillah evladını sağlıkla kucağına al inşallah , biliyor musun okurken ben çok mutlu oluyorum haberlere Allah herkese nasip eylesin . 🙏❤️
Belirtilerin nelerdi ? Akıntı var mı varsa nasıl ? Ağrı vs benim de adetime 4 gün var 3. Yılımıza girdik evliyim

Değeriniz yükseldi mi hayırlı olsun Rabbimin hikmetinden sual olmaz elhamdillah evladını sağlıkla kucağına al inşallah , biliyor musun okurken ben çok mutlu oluyorum haberlere Allah herkese nasip eylesin . 🙏❤️
Belirtilerin nelerdi ? Akıntı var mı varsa nasıl ? Ağrı vs benim de adetime 4 gün var 3. Yılımıza girdik evliyim
Benim bacak ağrım vardı canım hala da var çok fazla kasıklarda da ara ara batma gibi iğne oluyor afedersin birde son 5 gündür çok idrar ihtiyacı oluyor Rabbim en kısa zamanda hayırlısı kolaylığı güzelliği ile sana da nasip etsin yarın yine kan vermeyecek gideceğim çünkü doktorum iki katı olması lazım dedi değerin

Merhaba kızlar geçen ay 12 Kasım regl oldum bu ay 10-11 olacaktım olmadım evde test yaptım silik çizgi çıktı beta hcg kan verdim 253.9 çıktı şimdi nedir pozitif mi sonuç için beklemedim eve geldim
Şuan gebesin canım iki günde iki katına çıkarsa sağlıklı ilerliyor demek ben bı kimyasal gebelik geçirdim 22ydi beta kimyasal değil bence cuma günü verdiysen kanı pazartesi 750 falan olmadı gerekir birde aynı yerde ver kanını

Back
X