Beta HCG değeri

merakettimdegeldim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2022
58
9
36
30
Merhabalar bir konuda bilgi sahibi olan arkadaşlara ihtiyacım var. Bir boş gebelikten dolayı Kürtajim var ve suan yine 5 haftalik gebeyim cuma günü verdiğim değer 466 bugün verdiğim deger 766 sabah hafif kahverengi lekelenmem oldu ve acile gittim doktor değere bakarak sağlıksız gebelik olabilir dedi. Anlayanlar yada sağlıkçı var mı aranizda doktorum beni tatmin etmedi ultrasonda gorunmeyecegini söylemesine rağmen ultrasona aldı, rahim kalinlasman var iyi dedi ama yine de ikilemde bıraktı beni. Kontrolüm salı günü

Aynı hastanelerdemi verdin betayı ve saat olarak aynı saatlermı oda onemli ama aşırı bir fark yok betada salı gunu tekrar baktır ultrasonda gozukmesı için erken baya benımde olmustu 2 kere lekelenmem progestan verdı vajınal yoldan buyuk ıhtımalle yerlesme kanamasıdır dedı 6. Haftada oldu bende bır daha olmadı

Aynı hastanelerdemi verdin betayı ve saat olarak aynı saatlermı oda onemli ama aşırı bir fark yok betada salı gunu tekrar baktır ultrasonda gozukmesı için erken baya benımde olmustu 2 kere lekelenmem progestan verdı vajınal yoldan buyuk ıhtımalle yerlesme kanamasıdır dedı 6. Haftada oldu bende bır daha olmadı
Evet aynı hastanede verdim hayır aynı saatler değildi. Progestan yazacam dedi doktor ilk başta sonra ultrasonla bakıp kalinlasman iyi diyip vermedi. Sizin beta değeriniz de yükselme nasıldı.

147-346-958 iki gunde bır kan verdım aynı saatler degıl ama 1-2 saat falan oynuyor sabah aksam gibi bır fark yok sonrada zaten gerek yok vermene dedi keseyi görmek için cagırdı 4 gun sonrada keseyı gormeye gittim

147-346-958 iki gunde bır kan verdım aynı saatler degıl ama 1-2 saat falan oynuyor sabah aksam gibi bır fark yok sonrada zaten gerek yok vermene dedi keseyi görmek için cagırdı 4 gun sonrada keseyı gormeye gittim
Yaaa ee o zaman benim değerim de de sıkıntı olmayabilir. Yazdığınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Keseyi görmek için erken zaten şu an. Yerleşme kanaması da olabilir kahverengi lekelenme bitmiş bir kanamanın vücuttan atılmasını gösteriyor. Ben iki hafta önce bacaklarımdan pıhtılı kahverengi kanlar boşaldı düşük yapıyorum sandım öyle bir şey olmadı çok şükür sakin olun siz de lütfen. Endişe etmeyin şu an için ve başka bir doktorla da görüşün, doktorlar ilk haftalarda olumsuz konuşabiliyor. 4-5 gün sonra tekrar kontrole gidin keseyi görürsünüz inşallah 🙏🏻

Keseyi görmek için erken zaten şu an. Yerleşme kanaması da olabilir kahverengi lekelenme bitmiş bir kanamanın vücuttan atılmasını gösteriyor. Ben iki hafta önce bacaklarımdan pıhtılı kahverengi kanlar boşaldı düşük yapıyorum sandım öyle bir şey olmadı çok şükür sakin olun siz de lütfen. Endişe etmeyin şu an için ve başka bir doktorla da görüşün, doktorlar ilk haftalarda olumsuz konuşabiliyor. 4-5 gün sonra tekrar kontrole gidin keseyi görürsünüz inşallah 🙏🏻
Çok şükür çok sevindim sizin adınıza 🌸 aşırı modumu düşürdü ama aklıma takılan şeyler oldu 21 inde sonucum 27 çıkmıştı 27 sinde 466 çıktı ve doktorum degerin gayet iyi dedi 2 gün geçti aradan ve 766 olmuş 6 günde 400 yükselmesi normalken 2 günde 300 yükselmesi nasıl sorun olur anlamadım. Rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin inşallah

Çok şükür çok sevindim sizin adınıza 🌸 aşırı modumu düşürdü ama aklıma takılan şeyler oldu 21 inde sonucum 27 çıkmıştı 27 sinde 466 çıktı ve doktorum degerin gayet iyi dedi 2 gün geçti aradan ve 766 olmuş 6 günde 400 yükselmesi normalken 2 günde 300 yükselmesi nasıl sorun olur anlamadım. Rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin inşallah
En az %60 yükselmesi gerekiyor sizin de yükselmeniz gayet iyi olmuş. Endişe etmeyin dediğim gibi doktorlar başta olumsuz konuşuyor her şeye hazırlamak adına. Siz içinizi ferah tutmaya bakın. Perşembe cuma gibi tekrar bir kontrole gidin. İnşallah çok güzel haberler alırsınız 🙏🏻

Hayır sız yanlıs anladınız olayı
21 hazırna 27
23 hazıran 54
25 hazıran 108
27 hazıran 216olması gerekırken sızde 466 olmus gayet iyi artıklar olmus 29 hazıranda 466 nın 2 katı yanı 932 olması lazım ama saat farkı falan dersek bır tık az olmus tahmınımce sorun yoktu salı gunu 766 nın ıkı katı olması gerekıuor yanı 1532 beta onu demeye calısıyır doktorunuz

İnşallah yükselir çok teşekkür ederim ❤️
En az %60 yükselmesi gerekiyor sizin de yükselmeniz gayet iyi olmuş. Endişe etmeyin dediğim gibi doktorlar başta olumsuz konuşuyor her şeye hazırlamak adına. Siz içinizi ferah tutmaya bakın. Perşembe cuma gibi tekrar bir kontrole gidin. İnşallah çok güzel haberler alırsınız 🙏🏻
İnşallah çok teşekkür ederim içimi rahatlattiniz 🌸

21 hazırna 27
23 hazıran 54
25 hazıran 108
27 hazıran 216olması gerekırken sızde 466 olmus gayet iyi artıklar olmus 29 hazıranda 466 nın 2 katı yanı 932 olması lazım ama saat farkı falan dersek bır tık az olmus tahmınımce sorun yoktu salı gunu 766 nın ıkı katı olması gerekıuor yanı 1532 beta onu demeye calısıyır doktorun
21 hazırna 27
23 hazıran 54
25 hazıran 108
27 hazıran 216olması gerekırken sızde 466 olmus gayet iyi artıklar olmus 29 hazıranda 466 nın 2 katı yanı 932 olması lazım ama saat farkı falan dersek bır tık az olmus tahmınımce sorun yoktu salı gunu 766 nın ıkı katı olması gerekıuor yanı 1532 beta onu demeye calısıyır doktorunuz
Doktorum o kadar olumsuz konuştu ki heran beni kürtaja alacak gibi hissettim 😔 salı gününü bekleyeyim de bi yükselmeye göre belli olur zaten.. İnanın o kadar kötü dönemler geçirdim ki resmen algilarim kapandı artık 🙈

Kotu dusunmeyin iyi düşünün doktoruda dıkkate almayın banada erken gittiğimde suan beta takıonedocez bırsey yapamayız hamılesınde dıyemem demıstı boş gebelık kımyasal gebelik dış gebelık bır suru sey olabılır dedı doktorlar ger zaman kotuyu soyluyorlar galıba kalp atışını duyduktan sonra kıymete bındı baslıyorlar konusmaya hepsı aynı tahmınımce sende içini ferah tut Allahım izniyke hiçbirşey olmazz

Back
X