Beta hcg değeri

emineyse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2025
2
0
1
28
Merhaba hanımlar 🤍 Adetimin geciktiği üçüncü günün akşamına kan verdim ve beta hcg 166 çıktı. Doktora gitmek için sizce kaç gün beklemeliyim. 4 temmuza randevu aldım. Bir de bu değer normal mi sizce ? Geç döllenme olmadı şehir dışındaydım son zamanlarda o yüzden. Arkadaşımın 1 gün gecikmede 1500 lerde çıktı. Birazcık tedirgin oldum.

Merhaba hanımlar 🤍 Adetimin geciktiği üçüncü günün akşamına kan verdim ve beta hcg 166 çıktı. Doktora gitmek için sizce kaç gün beklemeliyim. 4 temmuza randevu aldım. Bir de bu değer normal mi sizce ? Geç döllenme olmadı şehir dışındaydım son zamanlarda o yüzden. Arkadaşımın 1 gün gecikmede 1500 lerde çıktı. Birazcık tedirgin oldum.
Bende 17 Haziran'da verdim 10.35 çıktı 23 Haziran'da 625 çıktı 25 Haziran da 1235 çıktı değerim doktr gel Altan bakalım dedi ben Altan muane olmak istemedim o yüzden bekliyorum 8 temmuz'da gidecem daha iyi olur ama sen 2 güne bir kan ver bakalım düzenli yükseliyor mu

Yumurtlamaya göre değişiyor o belki adetten hemen sonra yumurtlamjstir

4 temmuz çok erken bebeği geçtim keseyi dahi göremezsin. Adetin gecikmesinden sonraki 1.5-2 hafta sonra gitmen daha iyi olur şuan gitmen bir işe yaramaz aslında beklemen gerek şuan sadece. Ayrıca herkesin hcg hormonu kendine özeldir tıpkı her gebeliğin kendine özgü olması gibi bu değerlere çok takılma sadece bir iki defa artışa bak bu süreçte takip et şuan tek yapman gereken bu

Çok teşekkür ederim kızlar 🥹

Back
X