Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük ihtimalle erken döllenme olmuş inşaAllah çok güzel şekilde ilerler herşey sizin içinBugün beta hcg için kan verdim. Aletimin gecikmesinin 7. Günü ve değer 6887 çıktı sizce bu ne demektir iyi midir. Daha kadın doğuma gitmedim. Cevaplarsanız çok sevinirim.
Gayet iyi kese görünürBugün beta hcg için kan verdim. Aletimin gecikmesinin 7. Günü ve değer 6887 çıktı sizce bu ne demektir iyi midir. Daha kadın doğuma gitmedim. Cevaplarsanız çok sevinirim.
Evet çok güzelBugün beta hcg için kan verdim. Aletimin gecikmesinin 7. Günü ve değer 6887 çıktı sizce bu ne demektir iyi midir. Daha kadın doğuma gitmedim. Cevaplarsanız çok sevinirim.
Bence 1 haftadan daha fazla gecikmiş. Tahmin ettiğinizden daha erken yumurtlama olmuş gibi. Ya da diğer seçenek ikiz.Bugün beta hcg için kan verdim. Aletimin gecikmesinin 7. Günü ve değer 6887 çıktı sizce bu ne demektir iyi midir. Daha kadın doğuma gitmedim. Cevaplarsanız çok sevinirim.
Adet döngüm 28 gün. Ordan hesaplıyorum. Hiç gecikme yasamam genelde düzenlidir. Yani geçen ay 6 haziranda adet görmüştüm bu ayda 4 temmuzda olmam gerekiyordu olmadım o şekilde hesapladım ama bilemiyorum tabi. 4 temmuzda olmadığım için 7 gün gecikti diyorum. Sizce doğru mu hesaplıyorum? Gerçekten ikiz olabilir mi eşimin baba tarafinda ikiz genleri var amcası ve halasinda ikiz olsun çok isterim.Bence 1 haftadan daha fazla gecikmiş. Tahmin ettiğinizden daha erken yumurtlama olmuş gibi. Ya da diğer seçenek ikiz.
Doktora gitseniz kese falan gözükür artık. Sağlıkla gelsin![]()
Ben de 28 günde bir adet oluyordum.Adet döngüm 28 gün. Ordan hesaplıyorum. Hiç gecikme yasamam genelde düzenlidir. Yani geçen ay 6 haziranda adet görmüştüm bu ayda 4 temmuzda olmam gerekiyordu olmadım o şekilde hesapladım ama bilemiyorum tabi. 4 temmuzda olmadığım için 7 gün gecikti diyorum. Sizce doğru mu hesaplıyorum? Gerçekten ikiz olabilir mi eşimin baba tarafinda ikiz genleri var amcası ve halasinda ikiz olsun çok isterim.
Yani sizinki gibi bir şey olsaydı şu anda beta 2400 falan olmalıydı di mi 2 kati diye düşünürsek dediğiniz gibi çok yüksek kaliyorBen de 28 günde bir adet oluyordum.
14.gün yumurtlama olmuştu eminim çünkü hem ovülasyon testi hem de doktor kontrolü vardı.
Adetim 2 gün geciktiğindeki kan testim 600 küsür çıkmıştıyani sizin 7 gün gecikmede epey yüksek. O yüzden dedim erken yumurtlama yoksa ikiz olma ihtimali yüksek. Yeter ki sağlıklı olsun. Doktora gidince bizi de bilgilendirin merak ederim
etiket yapın da bildirimi düşsün.
7. güne göre baya yüksek değer canım ikiz olabilir belkiBugün beta hcg için kan verdim. Aletimin gecikmesinin 7. Günü ve değer 6887 çıktı sizce bu ne demektir iyi midir. Daha kadın doğuma gitmedim. Cevaplarsanız çok sevinirim.
Yaaaaa herkes aynı şeyi söylüyorrrr resmeeen olabilir mi gerçekten diye içim içimi yiyor şu an7. güne göre baya yüksek değer canım ikiz olabilir belki![]()
Düşünün ben gecikmenin 4. gününde testi yapmama rağmen 180 lerde çıkmıştı ordan hesaplayın 7. güne göre harika bi değerYaaaaa herkes aynı şeyi söylüyorrrr resmeeen olabilir mi gerçekten diye içim içimi yiyor şu an![]()
Yaaa şimdi daha Cook heyecan yaptımmmDüşünün ben gecikmenin 4. gününde testi yapmama rağmen 180 lerde çıkmıştı ordan hesaplayın 7. güne göre harika bi değer![]()
İlk haftalar önemli canım bence bi şekilde izin alıp gidin memlekete gitmeden önceYaaa şimdi daha Cook heyecan yaptımmmmuhtemelen 1 hafta boyunca da gidemicem çalışıyorum pazar pazartesi salı da memlekete gidicem düğün için gitmem ileri tarihlere kaliyor. Gitmemem sorun olmaz di mi şu an için
Pazartesi işten 2de çıkayım ben o zaman ilk iş bunu halledeyim eşimde memlekete gitmemi istemiyor yanımda gelemicek pimpirikleniyo biraz hem doktordan da duymuş oluruz di mi bir sorun varsa gitmem meselaİlk haftalar önemli canım bence bi şekilde izin alıp gidin memlekete gitmeden önce
Aynen canım bebeğin daha önemli. Bende çalışıyordum 2 yıl önce gebe kaldım öğrendikten 1 hafta sonra kanamalarım başladı doktor önce çalışmamı yasakladı. Bende işi bıraktım fazla kalkmıycaksın falan dedi ertesi hafta 2 kere peşpeşe kanamam oldu doktora gittiğimde bebeğimi kaybetmiştim. Herkeste böyle olacak diye birşey yok tabi bende pıhtılaşma varmış çoook sonradan öğrendim. Bebeğimin kalbi bu yüzden durmuş şimdi tırmalayıp duruyorum tekrar gebe kalabilmek için ama kalamıyorumPazartesi işten 2de çıkayım ben o zaman ilk iş bunu halledeyim eşimde memlekete gitmemi istemiyor yanımda gelemicek pimpirikleniyo biraz hem doktordan da duymuş oluruz di mi bir sorun varsa gitmem mesela
Rabbim en kısa zamanda inşallah nasip etsin tekrardan sana canım sağlıklı bir gebelik olsun inşallah. Ben de kasımdan beri korunmuyorum yeni hamile kalabildim. Acaba dedim birimizde bir sorun mu var diye düşünürken nasip oldu. Hiç beklemediğin bir anda olur inşallahAynen canım bebeğin daha önemli. Bende çalışıyordum 2 yıl önce gebe kaldım öğrendikten 1 hafta sonra kanamalarım başladı doktor önce çalışmamı yasakladı. Bende işi bıraktım fazla kalkmıycaksın falan dedi ertesi hafta 2 kere peşpeşe kanamam oldu doktora gittiğimde bebeğimi kaybetmiştim. Herkeste böyle olacak diye birşey yok tabi bende pıhtılaşma varmış çoook sonradan öğrendim. Bebeğimin kalbi bu yüzden durmuş şimdi tırmalayıp duruyorum tekrar gebe kalabilmek için ama kalamıyorum![]()
İnşallah canım toplamda 5 yıl oldu bi oğlum var 6 buçuk yaşında. O 2 yaşındayken karar verdik dedik kardeşi olsun. Uğraştık 3 yıl sonra zor bela kaldım o da düştü. Şimdi 2 yıla yakın olacak ne kürler ne ilaçlar iğneler denedim olmuyor malesef çok üzülüyorumRabbim en kısa zamanda inşallah nasip etsin tekrardan sana canım sağlıklı bir gebelik olsun inşallah. Ben de kasımdan beri korunmuyorum yeni hamile kalabildim. Acaba dedim birimizde bir sorun mu var diye düşünürken nasip oldu. Hiç beklemediğin bir anda olur inşallah![]()
Peki sorun neymiş doktor bir şey dedi mi? 2 sene de baktığında uzun bir süre bir nedeni var mı? Yaş vs gibiİnşallah canım toplamda 5 yıl oldu bi oğlum var 6 buçuk yaşında. O 2 yaşındayken karar verdik dedik kardeşi olsun. Uğraştık 3 yıl sonra zor bela kaldım o da düştü. Şimdi 2 yıla yakın olacak ne kürler ne ilaçlar iğneler denedim olmuyor malesef çok üzülüyorum![]()
Amh düşük canım 0.93 yaş 34. Yaşıma göre düşükmüş tiroid lerim yavaş bide başka sorunum yokPeki sorun neymiş doktor bir şey dedi mi? 2 sene de baktığında uzun bir süre bir nedeni var mı? Yaş vs gibi