- Emoji Skoru
- 328
- Puanlar
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklınızın bulanmaması için iki günde bir kan verin ama bence 1 güne göre iyi yükselmiş normalde 2 katı artması söylenir ama %60da yeterli oluyorMerhaba 3 gün gecikme ile 90 çıktı değerim ama 4 gündür süren kahverengi kanamam var fitile başladım bugün başka sebepten doktora gittim değerim 130 çıkmış 26 saat sonra 130 iyi mi sizce kimyasal vs olcak diye korkuyorum
Daha önce çok kötü bir düşük tecrübem olduğu için çok korktum birde yumurta takibine rağmen yerleşme çok geç oldu o yüzden aklım takılıyorAklınızın bulanmaması için iki günde bir kan verin ama bence 1 güne göre iyi yükselmiş normalde 2 katı artması söylenir ama %60da yeterli oluyor
İyi canım benim de 16 aralıkta 12,65 çıktı. Dün 18 aralıkta 55,36 çıktıMerhaba 3 gün gecikme ile 90 çıktı değerim ama 4 gündür süren kahverengi kanamam var fitile başladım bugün başka sebepten doktora gittim değerim 130 çıkmış 26 saat sonra 130 iyi mi sizce kimyasal vs olcak diye korkuyorum
Çok güzel yükselmiş maşallahİyi canım benim de 16 aralıkta 12,65 çıktı. Dün 18 aralıkta 55,36 çıktı
İçin rahat olsunÇok güzel yükselmiş maşallah![]()
Bende pazar vereceğim inşallah güzel haberler alırız buraya yaz mutlakaİçin rahat olsunyarın Bendr tekrar kan vereceğimmm
İnşallah canım benimBende pazar vereceğim inşallah güzel haberler alırız buraya yaz mutlaka![]()
Naptın bebiş kan verdin miİ
İnşallah canım benimsende haber ver
Verdim aşkım sonucu bekliyorum 3. Kanı verdim bakalım yükselmiş mi görcez :)Naptın bebiş kan verdin mi
Ben bugün tekrar verdim kanamam var diye her gün vermiş oldum 90-130-188 oldu ama kanamam olduğu gibi devam maalesefVerdim aşkım sonucu bekliyorum 3. Kanı verdim bakalım yükselmiş mi görcez :)
Benimde 12,65 - 55,36. - bugün şimdi 184,40Ben bugün tekrar verdim kanamam var diye her gün vermiş oldum 90-130-188 oldu ama kanamam olduğu gibi devam maalesef![]()
Seninde maşallahMaşallah![]()
![]()