• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değeri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bus13
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bus13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
328
Puanlar
53
Merhaba 3 gün gecikme ile 90 çıktı değerim ama 4 gündür süren kahverengi kanamam var fitile başladım bugün başka sebepten doktora gittim değerim 130 çıkmış 26 saat sonra 130 iyi mi sizce kimyasal vs olcak diye korkuyorum

..

Merhaba 3 gün gecikme ile 90 çıktı değerim ama 4 gündür süren kahverengi kanamam var fitile başladım bugün başka sebepten doktora gittim değerim 130 çıkmış 26 saat sonra 130 iyi mi sizce kimyasal vs olcak diye korkuyorum
Aklınızın bulanmaması için iki günde bir kan verin ama bence 1 güne göre iyi yükselmiş normalde 2 katı artması söylenir ama %60da yeterli oluyor

Aklınızın bulanmaması için iki günde bir kan verin ama bence 1 güne göre iyi yükselmiş normalde 2 katı artması söylenir ama %60da yeterli oluyor
Daha önce çok kötü bir düşük tecrübem olduğu için çok korktum birde yumurta takibine rağmen yerleşme çok geç oldu o yüzden aklım takılıyor

İyi canım benim de 16 aralıkta 12,65 çıktı. Dün 18 aralıkta 55,36 çıktı

Verdim aşkım sonucu bekliyorum 3. Kanı verdim bakalım yükselmiş mi görcez :)
Ben bugün tekrar verdim kanamam var diye her gün vermiş oldum 90-130-188 oldu ama kanamam olduğu gibi devam maalesef 🥲

Back
X