arkadaşlar sizlerin değerleri okuyunca moralim çok bozuldu sanırım bende bişi yok.12.gun değerim 14,94 tü 14,gun değerim 44,1 sizlerden çok düşük( perşembe tekrar yaptırıcam ..umarım sonuç ii olur
Arkadaşlar bugün transferin 12. günü ve test yaptırdım ve sonuç BETA-HCG:62 VE?
1.DR.UM HAMİLESİN DEDİ:)))))
2.SİZCE NE BİLEYİM İŞTE HAMİLEYİMDİR DİMİ:))) CEVAP YAZARSANIZ ÇOOOOK SEVİNECEĞİM....
Arkadaşlar bugün transferin 12. günü ve test yaptırdım ve sonuç BETA-HCG:62 VE?
1.DR.UM HAMİLESİN DEDİ:)))))
2.SİZCE NE BİLEYİM İŞTE HAMİLEYİMDİR DİMİ:))) CEVAP YAZARSANIZ ÇOOOOK SEVİNECEĞİM....
evet canım hamilesinn :) tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...[/QU
Amin...İnşallah ya ne bileyim işte cuma tekrar tahlil isteyince ve başka yazılarda kimyasal yazınca korktum.
benım sonucum 520 bugun kanda baktırdım
2 hafta sonra da ultrasonda gorucez ıns..
hayırlı olsun cnm inşşşş değerin kat ve kat artar allah tamamına erdirsin cnmbenimde 4.6 çıktı 12. günde yani bu gün yaptırdık testi ama ne var nede yok dediler şimdi varmış gibi devam etçek tedavi cumartesi yine yaptırıcaz bakalım iki katına bile çıksa yeter dedi doktorum,inşaallahh..
hayırlı olsun cnm inşşşş değerin kat ve kat artar allah tamamına erdirsin cnm
12,gun 14,94 14.gun 44,1 çıktı
inşşş cnm değere takılma pozitif duşun önemli olan değerinin ikiye katlaması inşşş test sonucunu burdan paylaşırsın cnm umidini kaybetmesizce olurmu böyle olan var mı bilmiyorum,okuyorum değerler hep çok yüksek..benim değerim çok düşük kalıyo ama doktorum ilaçlarına devam et dedi sakın kesme dedi demekki bi ümit var değilmi..
inşşş cnm değere takılma pozitif duşun önemli olan değerinin ikiye katlaması inşşş test sonucunu burdan paylaşırsın cnm umidini kaybetme
inşşş cnm değere takılma pozitif duşun önemli olan değerinin ikiye katlaması inşşş test sonucunu burdan paylaşırsın cnm umidini kaybetme
bu gün tekrar test yaptırdım ama sonuç pek parlak değil 4,6 dan 5,6 ya yükseldi,doktorum şu an bir gebeliğin olduğunu ama çok sağlıklı ilerlemediğini söyledi,ilaçları kestik çarşambaya kadar beklicez adet olmazsam devam,olursam bitmiş olcak..(
Selam tatlım
değerin fazla çıkmamış olabilir ama bazı gebeliklerde geç tutunma olduğu zaman kana geçmesi de zaman alıyor . Benim değerimde böyle az az artmıştı canım ve şu anda hamileyim . bugün kesemizi gördük çok şükür . testini iki günde bir tekrarla ve stres yapma tatlım . dilerim değerin kat kat artmaya devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?