Beta hcg degeri

değrin gayet güzel. gözün aydın.
arkadaşım diye yazıyordun ama bana sanki hep sen kendini yazıyorsun gibi geliyordu öyle değil mi. çünkü çok fazla ayrıntı yazıyordun insan başkasının hissettiklerini böyle yansıtamaz.
ağrıda oluyor gebelikte öyle şeylere takılma.

yok tatlımcım ben değilim ah keşkeee:), 20 kusur yıllık bir dostluk bu sizde de vardır eminim böyle dostluklar o da bende cok sey yasadık ve cektik 19 yasımızdan beri birlikteyiz, o yüzden sen de olsan yazarsın aynı şekilde yansıtırsın :))),

teşekkürler yorum için, değer iyi mi şimdi oh cok şükür, burda 400 leri 200 leri görünce ben panikledim aaa düşük dedim kızın kafası karıştı sonra toparlamaya çalıştım ama, işte bazen ınterntin de negatiflikleri oluyor ne bilim,, :)heyecan yaptık galiba,

yok tatlımcım ben değilim ah keşkeee:), 20 kusur yıllık bir dostluk bu sizde de vardır eminim böyle dostluklar o da bende cok sey yasadık ve cektik 19 yasımızdan beri birlikteyiz, o yüzden sen de olsan yazarsın aynı şekilde yansıtırsın :))),

teşekkürler yorum için, değer iyi mi şimdi oh cok şükür, burda 400 leri 200 leri görünce ben panikledim aaa düşük dedim kızın kafası karıştı sonra toparlamaya çalıştım ama, işte bazen ınterntin de negatiflikleri oluyor ne bilim,, :)heyecan yaptık galiba,

benim arkadaşımın 6.gün blastoist transferiydi 11.gün 70 çıkmıştı, doğurdu bile şimdi. değer gayet normal bence.

testi tekrarlıyoruz iki günde bir sağlıklı olmadığı ortada Allah bilir ama benim umudum yok zaten..Bu durumu hayırlısıyla atlatsam diye dua ediyorum..

10 haftalık kalbi duran bir gebeliğim olmuştu bir yıl önce, şimdi de bebeğim gelişmedi belki de.Zaten 14. gün kanamam oldu kesildi..

Dş gebelikten kokuyorum Allah'ım korusun..

geçmiş olsun arkadaşım inşallah dış gebelik değildir.

Kizlar bugun itibariyle 6+4 haftalik oldum henuz embriyo ve kalp atisini gormek icin dr.a gitmedim sadece keseyi gormustum cok kucuk kismetse yarin insallah dr. a gidecegim insallah bebisimi ve kalp atislarini gorurum. Dualarinizi benden esirgemeyin pleaseee :34:
Bu arada 3-4 gundur mide bualntilarim var

maşallah , benim bugün daha 5+1 oldu ben daha keseyi bile görmedim benim doktorum 2 hafta sonraya çağırdı biz sanırım keseyide kalp atışlarınıda aynı gün görürüz allahın izniyle, rabbim hepimize sağlıklı gebelik sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin . nasıl duracam 10gün kaldı randevuya kendmi hamile gibi hissedemedim bile ne mide bulantısı ne başdönmesi valla korkmaya başladım bende anormallikmi var diye midem bulansa sevincem yani :53:

arkadaşlar,
çok şükür allahımıza bugün 12. gundu ve kan testimiz 94.68 çıktı. dr çok iyi ilaçlara ayne devam dedi, perşembe tekraralayın ıkı hafta sonrada kontrole gelin demiş,

ancak burakı sonucları cok yüksek görünce acaba bu düşük bir rakam mı ne diyorsunuz? biraz karıştı kafamız,birde blast konmustu galiba bir adet ttumus gibi görünüyor değil mi? allahım ınsallah katlar perşembe günü ,nolur yorum yazarmısınız?birde hafif kramp ve regl agrısı gibi bir agrı ara ara oluyor hala ve şişkinlik varmış ne dir durum ???

teşekkürler,

slm canım tebrikler sonuç gayet güzel bence benim 49la başladı 2gün sonra 171 oldu 2gün daha sonra 516 oldu oda katlanır inşallah merak etmeyin.regli ağrısı bende hala var normal diyo herkes, canım sen yalnızca arkadaşın içinmi bakıyosun kendinde tedavi görüyomusun?

maşallah , benim bugün daha 5+1 oldu ben daha keseyi bile görmedim benim doktorum 2 hafta sonraya çağırdı biz sanırım keseyide kalp atışlarınıda aynı gün görürüz allahın izniyle, rabbim hepimize sağlıklı gebelik sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin . nasıl duracam 10gün kaldı randevuya kendmi hamile gibi hissedemedim bile ne mide bulantısı ne başdönmesi valla korkmaya başladım bende anormallikmi var diye midem bulansa sevincem yani :53:

Hayirli olsun :)Insallah keseyide kalp atisinida gormek nasip olur Allahin izniyle hepimize. Bana da 10 gun bir ay gibi geldi nihayet yarin gidecem dr.a. Insallah bi aksilik yoktur kalp atislarini gorene kadar hamile olduguma inanmam cunku bu benim tup bebekte 3. hamileligim ilk ikisinde kalp atisini gormek nasip olmadi bu sefer olacak Insallah Allahimin izniyle :1:

mrb canım benimde 6+5 günlük biz 6 haftalıktı keseyi gördügümüzde cumartesi günü kalp atışları için gitcez ve bende senin gibiyim mide bulantım yok hiç ve kendimi hamile gibi hissedemiyorum

merhaba kızlar bende bugun test yaptım kanda 100 du deger 12. gun, perşembe tekrarı olcakmıs,
kasıklarımda kramp gibi sızlama turu agrı var korkuyorum artmazsa sonuc dıye 3. denemem bu benim, balst kondu 2 adet sizce nasıl durum? çok endişeli bir surec bu yaaaa allah yardımcımız olsun korusun bizi ve meleklerimiziii:)

merhaba kızlar bende bugun test yaptım kanda 100 du deger 12. gun, perşembe tekrarı olcakmıs,
kasıklarımda kramp gibi sızlama turu agrı var korkuyorum artmazsa sonuc dıye 3. denemem bu benim, balst kondu 2 adet sizce nasıl durum? çok endişeli bir surec bu yaaaa allah yardımcımız olsun korusun bizi ve meleklerimiziii:)

5.gün mü transfer edildi?2 emriyo ise teki gitmiş gibi çünkü ikiz olanların değeleri çok yüksek çıkıyor....aklına kötü şeyler getirme ne güzel pozitif bir sonuç almışsın tadını çıkar:):64:

mrb canım benimde 6+5 günlük biz 6 haftalıktı keseyi gördügümüzde cumartesi günü kalp atışları için gitcez ve bende senin gibiyim mide bulantım yok hiç ve kendimi hamile gibi hissedemiyorum

inşallah kalbinin attığını duymak da nasip olur cumartesi. insan telaşlanıyo işte normal yolla hamile kalanlar bu kadar düşünmüyodur heralde . bebeklerimizi görünce allahın izniyle hamile olduğumuza inanırız artık:34:

8. Gun degerim 11 cikti
normalde yarin adet gunum
ama ctesi 12. Gun gel dediler
biri bisey soylesin
dusunmekten delircem

inşallah kalbinin attığını duymak da nasip olur cumartesi. insan telaşlanıyo işte normal yolla hamile kalanlar bu kadar düşünmüyodur heralde . bebeklerimizi görünce allahın izniyle hamile olduğumuza inanırız artık:34:

inşallah canım ya cumartesi gelmek bilmedi sanki günler geçmiyor gibi evet canım dedigin gibi normal hamileler hiç düşünmüyor ve bilmiyorlar bizler artık herşeyi okadar çok öğrendikmi aslında fazla şey bilmek iyi olmuyor benim bi arkadaş var bebegin kesesini görmeye gitcez diyom ne kesesiymiş diyor daha kesenin ne oldugunu bilmeyipte çoçuk doguranlar var

8. Gun degerim 11 cikti
biri bisey soylesin
dusunmekten delircem

canım çok erken yaptırmışın keşke birazdaha bekleseydin bence 12 gün yaptır bence degerin yükselir 2 günde bir deger 2 ye katlıyor inşallah degerin yükselir canım bu işlerde sabır çok önemli canım

Son adet tarihinden itibaren

geçen hafta sayısı DEĞER

3. hafta 5 – 130

4. hafta 75 – 2.600

5. hafta 850 – 20.800

6. hafta 4.000 – 100.200

7/12. hafta 11.500 – 289.000

13/16.hafta 18.300 – 137.000

17/24.hafta 1.400 – 53.000

25/40.hafta 940 – 60.000
adet olman gereken zamandan 10 gün sonra yani adetin 10 gün geciktikten sonra en doğru sonuç ortaya çıkacaktır.

canım çok erken yaptırmışın keşke birazdaha bekleseydin bence 12 gün yaptır bence degerin yükselir 2 günde bir deger 2 ye katlıyor inşallah degerin yükselir canım bu işlerde sabır çok önemli canım

Bende kendime soz vermistim
ama catlagin biri oldugumu unuttum
saol cnm ilgin icin
bu tek ve son sansim
ctesi normal gunumde pasa pasa gidicem
beklemek deli edio
dua ediyorum herkes icin
herseuy yolunda gitsin diye

8. Gun degerim 11 cikti
biri bisey soylesin
dusunmekten delircem

harika hamilesin canım 2 ye katlamışsa bir sorun yok demektir...ya bende yarınyaptırcam ama korkuyorum ya....sen iyi cesaret etmişsin harika...bence iyi bir sonuç....hayırlı olsun canım

benim bugün 10.gün bende dayanamayıp dün idrar testi yaptım negatif çıktı ama Allahtan moralimi bozmadım sabırla bekliyorum...benimki 4.gün emriyosu 31 martta transferdi acaba pazarmı yaptırsam diyorum...karar veremedim

benim bugün 10.gün bende dayanamayıp dün idrar testi yaptım negatif çıktı ama Allahtan moralimi bozmadım sabırla bekliyorum...benimki 4.gün emriyosu 31 martta transferdi acaba pazarmı yaptırsam diyorum...karar veremedim

erke yapma illaki zamanını bekle, geç tutunma olabiliyor moral bozma boşuna rahat ol canımm:)

Back
X