Beta - HCG değeri ?

Asel571

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
9
0
6
Kayseri
Kızlar HCG değerim 127.3 ten 2 gün sonra 163.9 a çıktı doktorum gelişimin iyi değil dedi 2 gün sonra tekrar gelmemi istedi , benim gibi olupta sonra iyi sonuç alanlar var mı gebeliğim 3-4 haftalık görülüyor haftama göre değerim az mış 200 felan olması gerekiyor muş kızlar dua edin bana çok üzgünüm çünkü doktorum dış gebelikten şüphelendi , bana da yardımcı olur musunuz kızlar lütfen ?

evet az ama ağrın sansın olmassa hiç birşey için erken davranma tabi doktorunuda dinle eğer doktorun beklemene müsade ederse nekadar bekleyebilirsen bekle ben böyle şeyleri yaşadığımdan senin duygularını iyi anlıyorum korkma bişeycik olmaz kalbini ferah tut

:26: Tşkr edrm çok sağol cevabın için , , , çarşamba günü gidecem yani 2 gün sonra inşallah düzelir ultrasonda görülene kadar bana rahat yok gibi :105: Lütfen okuyanlar görenler bana dua etsin . . .

Allah yardımcın olsun inşallah dış gebelik değildir. Çarşamba günü güzel bir sonuç alman dileğiyle.

Sonuç kimsayal gebelik düşük yapıyorum son değer 93 çıktı ve adetimin 3. günü adet oluyorum şu an tam gününde başladı

Kızlar ondan sonra değerim 93 ten on gün sonra 400 e çıktı Dış Gebelik miş ertesi gün laparaskopi oldum o sabahki değerde 445 olmuştu bugün 7. günüm şu an iyiym öncekine göre tabi :26:

Kızlar ondan sonra değerim 93 ten on gün sonra 400 e çıktı Dış Gebelik miş ertesi gün laparaskopi oldum o sabahki değerde 445 olmuştu bugün 7. günüm şu an iyiym öncekine göre tabi :26:

öncelikle çok geçmiş olsun canım bende temmuzda kimyasal gebelik yaşadım ve düşük yaptım ertesi ay yani ağustosta tekrar hamile kaldım şimdi 3 haftalık hamileyim hakkında hayırlısı olsun üzülme şuanda herşey güzel gidiyo sürekli kontrol altındayım inşallah kucağıma almak da nasip olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…