Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evetttttt hayırlı olsun![]()
evet canım hamilesin kapı ğibi allah kucağına almayı nasip etsin.darısı başıma.
yaşadıkların neler? belirti falan.Amiiinn, Çok teşekkür ederimmmm. İnşallahRabbim sizlere de nasip eder. :)
lütttfen yardımmm(adetime 8 ğün var ama ğöğüslerim şiş .acaba hamilemiyim.az önce kan testi yaptırdım sonuçlar 4:30da çıkacak.acaba kanda çıkarmı.
peki sen kan tahlilini nezamn yaptırdın bugunmüücanım bende adetime 8 gün varken yaptırdımm 0.1 ngatif cıktı ikimizde erken yaptırmısız insallah rabbim bizlere nasp eder..![]()
peki sen kan tahlilini nezamn yaptırdın bugunmüü
kesin sonuç adet gecikince oluormuş.bozma morelinipeki sen kan tahlilini nezamn yaptırdın bugunmüü
çalışınca ve bilmeyince böyle oluyormuş sanırım :) amin teşekkür ederim :)bunu burdan öğrenmekte ilginç olmuş Allah sağlıklı bi şşekilde kucağına almayı nasip etsin![]()
kesin sonuç adet gecikince oluormuş.bozma morelini
bu arada yaş kaç
yaşadıkların neler? belirti falan.
kız aynıyız senle.24 yaşındayımm.2.aydayız bizz.ekle beni listene konuşuruz.2,5 senelik evliyiz yeni başladık24 yasındaym ilk denememz zaten o yüzden heycanlanıyorum :)
kız aynıyız senle.24 yaşındayımm.2.aydayız bizz.ekle beni listene konuşuruz.2,5 senelik evliyiz yeni başladık
heyacanlıyım bende 4:30 da ğidecem sağlık ocağına bakalım artıkk. cok istiorum.kız aynıyız senle.24 yaşındayımm.2.aydayız bizz.ekle beni listene konuşuruz.2,5 senelik evliyiz yeni başladık
heyacanlıyım bende 4:30 da ğidecem sağlık ocağına bakalım artıkk. cok istiorum.