Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Negatif adetin kaçıncı günündesin ki 7 defa niye yaptırdınkızlar 7 defa kan testi yaptırdım beta hcg değerim 0,100 çıkıyor sizce bu durumda gebelik olur mu?
adetim çokgecikti kontrole gittikçe doktor baktı farklı hastanelerde doktora gittim.Negatif adetin kaçıncı günündesin ki 7 defa niye yaptırdın
Canım niye bukadar Zorladığını anlamadım.yok olan bişeyi var edemezsin.olsa kan testinde çıkardı.ikiye karlamıyosa zaten yoktur ki 5in altı değer negatiftir.Rabbim tez zamanda nasip etsin inşAllah.DEĞERİM HEP AYNI ÇIKIYOR İKİYE KATLANMA OLMADI HİÇ.
KAN TESTİ KESİN GÜVENİLİR Mİ CNMCanım niye bukadar Zorladığını anlamadım.yok olan bişeyi var edemezsin.olsa kan testinde çıkardı.ikiye karlamıyosa zaten yoktur ki 5in altı değer negatiftir.Rabbim tez zamanda nasip etsin inşAllah.
Adetin normal gecikmiştir. Takıntısısınız sanırım 7defa kan testi nedir ya yoksa yoktur zorlamayın Allah tez zamanda nasip etsinKAN TESTİ KESİN GÜVENİLİR Mİ CNM
KAN TESTİ GÜVELİRİ MİDİR PEKİ SİZCE?Adetin normal gecikmiştir. Takıntısısınız sanırım 7defa kan testi nedir ya yoksa yoktur zorlamayın Allah tez zamanda nasip etsin
Bu soruyu soruyorsunuz yani hala ? Kan testi %100 KESİN sonuçturKAN TESTİ GÜVELİRİ MİDİR PEKİ SİZCE?
Tabikide güvenilir yüzde yüz yaniKAN TESTİ GÜVELİRİ MİDİR PEKİ SİZCE?
Kan testi en güveniliri ama bana pskolojiniz pek normal gelmedi.bebek çok istiyor olmanızı anlarım ama 7defa kan vermek falan pek normal deil.ve takıntılı olmak bebeğin gelmesini geciktirir.lütfen üstüne bukadar düşmeyinKAN TESTİ KESİN GÜVENİLİR Mİ CNM
CNM EMİN OLMAK İSTİYORUMDA ONDAN SORUYORUMBu soruyu soruyorsunuz yani hala ? Kan testi %100 KESİN sonuçtur
KAN TESTİ GÜVELİRİ MİDİR PEKİ SİZCE?
Kusura bakmayın ama gerçekten takıntılısınız. 7 defa kan testi yaptırıp negatif sonuç alıp hala güvenmemek niye onu anlamadım . Daha neyden emin olmaya çalışıyorsunuzCNM EMİN OLMAK İSTİYORUMDA ONDAN SORUYORUM
KULLANDIM CNM İŞE YARAMADI HORMONLARIMDA NORMAL ÇIKIYOR.Canım büyük ihtimal yumurtlamamissin bu ay adet soktorucu kullan. Kesin hamile değilsin. Soğan kuru ya da incir yiyin.
KULLANDIM CNM İŞE YARAMADI HORMONLARIMDA NORMAL ÇIKIYOR.