beta hcg değeri

sahra222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
46
49
3
30
kızlar 7 defa kan testi yaptırdım beta hcg değerim 0,100 çıkıyor sizce bu durumda gebelik olur mu?

5in altı gebelik yok demek zaten bu değerin 2 günde bir 2 katı a çıkması gerekir hamileyseniz. Mümkün görünmüyor bu ay

DEĞERİM HEP AYNI ÇIKIYOR İKİYE KATLANMA OLMADI HİÇ.

DEĞERİM HEP AYNI ÇIKIYOR İKİYE KATLANMA OLMADI HİÇ.
Canım niye bukadar Zorladığını anlamadım.yok olan bişeyi var edemezsin.olsa kan testinde çıkardı.ikiye karlamıyosa zaten yoktur ki 5in altı değer negatiftir.Rabbim tez zamanda nasip etsin inşAllah.

Canım niye bukadar Zorladığını anlamadım.yok olan bişeyi var edemezsin.olsa kan testinde çıkardı.ikiye karlamıyosa zaten yoktur ki 5in altı değer negatiftir.Rabbim tez zamanda nasip etsin inşAllah.
KAN TESTİ KESİN GÜVENİLİR Mİ CNM

KAN TESTİ KESİN GÜVENİLİR Mİ CNM
Kan testi en güveniliri ama bana pskolojiniz pek normal gelmedi.bebek çok istiyor olmanızı anlarım ama 7defa kan vermek falan pek normal deil.ve takıntılı olmak bebeğin gelmesini geciktirir.lütfen üstüne bukadar düşmeyin

Ben konuyu komple yanlış anlamışım.evli deilsen paniklemen ve 7kere baktırman normal çook pardon.güvenilir canım merak etme.ama dikkat et yoksa herzaman şanslı olmayabilirsin

KULLANDIM CNM İŞE YARAMADI HORMONLARIMDA NORMAL ÇIKIYOR.

Canim ısrarla sormussun 7 defa aynı sonuç cikiyosa kesinlikle hamile değilsin bana hormon tahlillerini ozelden atabilir misin ? Bu ay yumurtlama olmamış ya da catlamamis bu da adeti geciktiriyor. Aynı zaman da kist te olabilir.

Doktorunun verdiği ilacı kullan. Olmuyorsa muayenede pko olma ihtimalin var. Tekrar git görsün doktorun.

Çok mu istiyorsun yada istemiyor musun anlamadım. 7 kere negatif çıktıysa negatiftir

Benmde adetim 1 ay gecikmişti stessten. Tarsual söktürücü kullanmama rağmen adet olmadım Cerrahpaşa'da Profa gittim primolut verdi günde 3 kez bir hafta kullandım . Biter bitmez adet oldum.
Zararı yok araştirp kullanabilirsin

Back
X