Kimyasal Gebelik yaşıyorum .. Beta HCG değeri ne zaman sıfırlanır

herapars

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2025
33
1
1
30
Herkese merhaba. Kimyasal gebelik yaşıyorum ve bugun itibari ile kanamam başladı. Zaten değerlerim cok az az artıyordu en son dün 422 gördü kahverengi lekelenmeden sonra kanamaya dönüştü. Doktorum kan vermemi ve beta hcg düşüşünü izlememi istedi.. Sorum şu ki ; Kanama ile birlikte beta hcg düşer mi beklemek mi gerekiyor. Bir de bu kanamanın ilk gününü adetin ilk günü olarak mı ele almalıyım yoksa bir adet daha mı geçireceğim ?

Benim kimyasal gebeliğim de kanama regl gibi olmuştu. Aynı gün de beta hcg 1e düşmüştü. Normal regl uzunluğunda sürdü. Ama biraz daha sancılı idi.

Kanamam dün başlamıştı bugün yine kesildi beta hcg değerim 422 den 421 e düştü .. ne yapmam gerekiyor

Merhaba ben de bu ay kimyasal gebelik yaşadım kanamam olduğunda önce 5.5e düştü arkasından kanama bitince 0.7yi gördüm. Çok geçmiş olsun

Herkese merhaba. Kimyasal gebelik yaşıyorum ve bugun itibari ile kanamam başladı. Zaten değerlerim cok az az artıyordu en son dün 422 gördü kahverengi lekelenmeden sonra kanamaya dönüştü. Doktorum kan vermemi ve beta hcg düşüşünü izlememi istedi.. Sorum şu ki ; Kanama ile birlikte beta hcg düşer mi beklemek mi gerekiyor. Bir de bu kanamanın ilk gününü adetin ilk günü olarak mı ele almalıyım yoksa bir adet daha mı geçireceğim ?
Progesteron değerine bakmış mıydı dr

Back
X