- Konu Sahibi _meleqqimm_
-
Bilmiyorumki şu salı günü bi gelseydi herşeyin yolunda olduğunu doktordan bi duysam rahatlıyacam kötü bişey olurda bebeğimi kaybederim diye çok korkuyorum
Ben 2 evlat kaybettim çok zor çok acı Bidaha yasarım diye korkuyorum hamile olduğumu anneme bile söyleyemedimAman Allah korusun.. benimde sat 23 şubattı ama döngüm 36 gün olduğu için bugün olmam gerekiyor inş bende olmam..
Ben 2 evlat kaybettim çok zor çok acı Bidaha yasarım diye korkuyorum hamile olduğumu anneme bile söyleyemedim
İnşallah tek olsada olur sağlıklı olsun yeterkiRabbim inş kaybettiğin gibi ikiz gebelik nasip eder sana
İnşallah tek olsada olur sağlıklı olsun yeterki
Kese gorunmdi bkmdn mi cnmdış gebelikten korktum ben çok o yüzden endişe ediyorum
ÇOK İYİ DE SEN NEDEN ÜZÜLÜYORSUN CANIM SÖYLEDİĞİNE GÖRE 5-6 HAFTALIK DEĞERLER 10.000-100.000 ARASI OLUYOR NORMAL YANİ ÜZÜLME SAKIN KAFANA TAKMA BİŞEYArkadaşlar merhaba , benim son adet tarihim 23 şubat...Ben 23 martta beta hcg testi yaptırdım 424 çıktı..Daha sonra 30 martta 10.000 olmuş sağlık ocağında yaptırmıştım. Koşa koşa hastaneye gittim ama doktor kalmamıştı,hemşire vardı doktorun yanındaki korkma normal dedi ama çok endişeliyim..Aynı durumu yaşayan var mı yada benzer
Kese gorunmdi bkmdn mi cnm
Kese gorunmdi bkmdn mi cnm
ÇOK İYİ DE SEN NEDEN ÜZÜLÜYORSUN CANIM SÖYLEDİĞİNE GÖRE 5-6 HAFTALIK DEĞERLER 10.000-100.000 ARASI OLUYOR NORMAL YANİ ÜZÜLME SAKIN KAFANA TAKMA BİŞEY
Hadi gözün aydın canım benim allah hayırlı sağlıklı güzel bir hamilelik süreci yaşatsın sağlıkla al yavrunu kuçağına inşallahçok şükür canım bugün keseyi gördük,içindeki minik noktayı Rabbime şükürler olsun :)
amin canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim hepimizin bebişlerine sağlık shhat versinHadi gözün aydın canım benim allah hayırlı sağlıklı güzel bir hamilelik süreci yaşatsın sağlıkla al yavrunu kuçağına inşallah
Amin canım banada dua et olur mu :)amin canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim hepimizin bebişlerine sağlık shhat versin
Amin canım banada dua et olur mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?