Beta Hcg Değerim 1.20 artar mı ?

kubrakule

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2021
12
1
1
30
Merhaba , adetime 4 gün var ve yaklaşık 10 güündür kasıklarımda batma ve mide bulantısı yaşıyorum erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı bugun kan verdim değerim 1.20 çıkmış aranızda aynı şeyi yaşayan var mı acaba

Merhaba , adetime 4 gün var ve yaklaşık 10 güündür kasıklarımda batma ve mide bulantısı yaşıyorum erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı bugun kan verdim değerim 1.20 çıkmış aranızda aynı şeyi yaşayan var mı acaba
Testin resmi vaarsa paylaşır mısın?

Testin resmi vaarsa paylaşır mısın?
görünmüyor nedense
392EDBA5-0469-498D-B0BD-252EE98CD650.webp

Evet canım sordum da adeti iki gün geçtikten sonrra kanda çıkmış
Merhaba adetime 3 gün kala evde gebelik testi yaptım silik çıktı bir tane daha ertesi gün yine yaptım yine silik dün kan tahlili verdim 0,8çok şaşırdım 2 testte gözle görülür silik çizgi vardı hamileyim sandım ama kan negatif acildeki doktor 2 gün sonra tahlili yine yap dedi. Benım gibi bu durumu yasayıp kanda degeri yükselen var mı

Umutsuzluğa kapılmanızı istemem ama adete yakın beta biraz da olsa yükselebilir benim 2 olan değerim yükselmedi ve erken gebelik testim de silik çizgiydi cok üzülmüştüm inşallah sizinki yükselir dualarım sizinle

Merhaba bugün aynı şeyi bende yaşadım muhtemelen testlerin markası da aynı (bnmki prodoctor) bende çok silik çizgi gördüm kan verdim 1.80 çıktı ama şimdiye kadar hiç böyle bi sonuç çıkmamıştı ondan bi şaşırdım biraz bekleyip tekrarlamayı düşünüyorum sizde bi kaç gün sonra tekrar tahlil verin bence

Merhaba acaba ablanızda adet geçmeden kanda çıkmamış mı bide gecikme sonrası beta kaçmış acaba
Betayı kendi de hatırlamıyor dediğim olay 2016 da oldu. Bata 6 gün varken erken gebeelik pozitifti kan verip çıkmamış ablam hissetmiştim hamile olduğumu diyordu demek anlıyor insan bilemiyorum adeti 2 gün geçtikten sonra kan testini tekrarladı.

Betayı kendi de hatırlamıyor dediğim olay 2016 da oldu. Bata 6 gün varken erken gebeelik pozitifti kan verip çıkmamış ablam hissetmiştim hamile olduğumu diyordu demek anlıyor insan bilemiyorum adeti 2 gün geçtikten sonra kan testini tekrarladı.
Anladım çok teşekkürler

Back
X