Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin resmi vaarsa paylaşır mısın?Merhaba , adetime 4 gün var ve yaklaşık 10 güündür kasıklarımda batma ve mide bulantısı yaşıyorum erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı bugun kan verdim değerim 1.20 çıkmış aranızda aynı şeyi yaşayan var mı acaba
görünmüyor nedenseTestin resmi vaarsa paylaşır mısın?
Evet canım ip gibi çizgi var. Kuruma çizgisine de benzemiyor. Ablamın idrarda daha netti kanda 2 di daha sonra arttı. Senin de artar inşallah.görünmüyor nedenseEki Görüntüle 2909170
Yaa kaç gün sonra arttı pekiiEvet canım ip gibi çizgi var. Kuruma çizgisine de benzemiyor. Ablamın idrarda daha netti kanda 2 di daha sonra arttı. Senin de artar inşallah.
Bata 6 gün vardı testi yaptığında belirgindi çizzgileer kan verdi negatif 2. İkincii kanı ne zaman verdi hatırlamıyorum ama sabah sorabilirim.Yaa kaç gün sonra arttı pekii
Tamam bana haber verirsen çok sevinirimBata 6 gün vardı testi yaptığında belirgindi çizzgileer kan verdi negatif 2. İkincii kanı ne zaman verdi hatırlamıyorum ama sabah sorabilirim.
Canım sorabildin miBata 6 gün vardı testi yaptığında belirgindi çizzgileer kan verdi negatif 2. İkincii kanı ne zaman verdi hatırlamıyorum ama sabah sorabilirim.
Evet canım sordum da adeti iki gün geçtikten sonrra kanda çıkmışCanım sorabildin mi
Ben bi hamilelik yaşadım aslında ama bebeğim 6 aylıklen düşük yaptım şimdi de bekliyoruz işte tekrar bir umutEvet canım sordum da adeti iki gün geçtikten sonrra kanda çıkmış
İnşallah kavuşursun sağlıkla mutlulukla canım bebiş senninledirrBen bi hamilelik yaşadım aslında ama bebeğim 6 aylıklen düşük yaptım şimdi de bekliyoruz işte tekrar bir umut
İnşallahİnşallah kavuşursun sağlıkla mutlulukla canım bebiş senninledirr![]()
Merhaba adetime 3 gün kala evde gebelik testi yaptım silik çıktı bir tane daha ertesi gün yine yaptım yine silik dün kan tahlili verdim 0,8çok şaşırdım 2 testte gözle görülür silik çizgi vardı hamileyim sandım ama kan negatif acildeki doktor 2 gün sonra tahlili yine yap dedi. Benım gibi bu durumu yasayıp kanda degeri yükselen var mıEvet canım sordum da adeti iki gün geçtikten sonrra kanda çıkmış
Umutsuzluğa kapılmanızı istemem ama adete yakın beta biraz da olsa yükselebilir benim 2 olan değerim yükselmedi ve erken gebelik testim de silik çizgiydi cok üzülmüştüm inşallah sizinki yükselir dualarım sizinleMerhaba , adetime 4 gün var ve yaklaşık 10 güündür kasıklarımda batma ve mide bulantısı yaşıyorum erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı bugun kan verdim değerim 1.20 çıkmış aranızda aynı şeyi yaşayan var mı acaba
Merhaba bugün aynı şeyi bende yaşadım muhtemelen testlerin markası da aynı (bnmki prodoctor) bende çok silik çizgi gördüm kan verdim 1.80 çıktı ama şimdiye kadar hiç böyle bi sonuç çıkmamıştı ondan bi şaşırdım biraz bekleyip tekrarlamayı düşünüyorum sizde bi kaç gün sonra tekrar tahlil verin bencegörünmüyor nedenseEki Görüntüle 2909170
Merhaba acaba ablanızda adet geçmeden kanda çıkmamış mı bide gecikme sonrası beta kaçmış acabaEvet canım sordum da adeti iki gün geçtikten sonrra kanda çıkmış
Betayı kendi de hatırlamıyor dediğim olay 2016 da oldu. Bata 6 gün varken erken gebeelik pozitifti kan verip çıkmamış ablam hissetmiştim hamile olduğumu diyordu demek anlıyor insan bilemiyorum adeti 2 gün geçtikten sonra kan testini tekrarladı.Merhaba acaba ablanızda adet geçmeden kanda çıkmamış mı bide gecikme sonrası beta kaçmış acaba
Anladım çok teşekkürlerBetayı kendi de hatırlamıyor dediğim olay 2016 da oldu. Bata 6 gün varken erken gebeelik pozitifti kan verip çıkmamış ablam hissetmiştim hamile olduğumu diyordu demek anlıyor insan bilemiyorum adeti 2 gün geçtikten sonra kan testini tekrarladı.