beta hcg değerim 1,5 kat arttı bu normalmi sizce

mnc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2012
43
0
36
Diyarbakır
kızlar adetim 1 gün gecikince test yaptırdım değerim 113 çıktı 2 gün sonra yaptırdığımda değer 155 ti sizce değerim nasıl yardımcı olursanız çok sevinirim

bu gibi testlerin aynı yerde yaptırılması gerekiyormus... normalde en az 2 kat artması gerekir diyolar ama siz yine gun asırı son yaptırdıgınız yerde verin bence ve bi dr ye sorun

Canımm normalde 2 kat artması lazım hatta benim 3 kat arttı ama benim reglim
Üzerinden 1 hafta geçtikten sonra ben tahlil yaptırmıştım sen 1 gün geçtikten sonra yapmissin bence 2 günde bir yaptırıp takip et bakalım inşallah hamissindir Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın bizlerede bebeklerimizi sag salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

hayır canım farklı hastahane hatta doktor da farklı merkez dedi sizce ondan mı kaynaklanıyor

olabilme ihtmali yüksek her merkezin makinası farklı ölçüm yapıyor , son yaptırdığınız yerde son yaptırdığınız saatte bidaha yaptırın 300 olması gerekicek... tabii en önemlisi dr a danışmak...

hayırlı olsunn:nazar: inşallahh sağlıkla sıhhatle büyüsün doğsun:emir_bebek:.....

olabilme ihtmali yüksek her merkezin makinası farklı ölçüm yapıyor , son yaptırdığınız yerde son yaptırdığınız saatte bidaha yaptırın 300 olması gerekicek... tabii en önemlisi dr a danışmak...

hayırlı olsunn:nazar: inşallahh sağlıkla sıhhatle büyüsün doğsun:emir_bebek:.....

canım Allah razı olsun inşallah bebekleriniz sağlıkl a doğar doktor bizede testi tekrarlamamızı söyledi inşallah artar bakalım artık nasip

Canımm normalde 2 kat artması lazım hatta benim 3 kat arttı ama benim reglim
Üzerinden 1 hafta geçtikten sonra ben tahlil yaptırmıştım sen 1 gün geçtikten sonra yapmissin bence 2 günde bir yaptırıp takip et bakalım inşallah hamissindir Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın bizlerede bebeklerimizi sag salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

çok sağol canım ya inşallah öyledir

canım bence ölçtürme ..ben de sen gibi çok incelemiştim ilk gebeliğimde..şu kadar mı arttı bu kadar mı arttı diye..doktorum kızmıştı.kendi kafana göre nası test yaptırıyosun die...ikincisinde bir kere yaptırdım sonra 2 hafta bekleyip doktora gittim direk, keseyi gördüm rahatladım..en doğrusu bu..

canım bence ölçtürme ..ben de sen gibi çok incelemiştim ilk gebeliğimde..şu kadar mı arttı bu kadar mı arttı diye..doktorum kızmıştı.kendi kafana göre nası test yaptırıyosun die...ikincisinde bir kere yaptırdım sonra 2 hafta bekleyip doktora gittim direk, keseyi gördüm rahatladım..en doğrusu bu..

çok haklısın canım aynen senin gibi düşünüyorum ama benim doktorum kendisi testi tekrarlıyor o yüzden benimde içime kurt düşüyor öyle olunca Allah razı olsun canım

çok haklısın canım aynen senin gibi düşünüyorum ama benim doktorum kendisi testi tekrarlıyor o yüzden benimde içime kurt düşüyor öyle olunca Allah razı olsun canım
ben arka arkaya dusukle sonuclanan ıkı gebelık gecirdim.ben de senın gıbı sureklı beta hcg takıbı yaptırdım ınsanı meraklandırmaktan korkutmaktan baska bır ıse yaramıyor benım degelerımde duzensızdı iş olacagına varıyor arkadasım.sımdılık sen hamılelıgını kımseye haber verme inşallah farklı yerlerde yaptırdıgın için degerlerın arası dusuktur ve ınsallah saglıklı sıhatlı bır sekılde bebegıne kavusursun.zaman zor gecıyor boyle anlarda bılırım Allah sabır versın canım...

15 eylülde betahcg 440 17 eylülde 1218 ve bugün yani 21 eylülde 3595 çıktı.....

1218 den sonra 4 gün gecmiş ve 5000lerde değer bekliyordum sizce normal mi

Back
X