Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
testleri aynı hastanedemi yaptırdınız?
hayır canım farklı hastahane hatta doktor da farklı merkez dedi sizce ondan mı kaynaklanıyor
olabilme ihtmali yüksek her merkezin makinası farklı ölçüm yapıyor , son yaptırdığınız yerde son yaptırdığınız saatte bidaha yaptırın 300 olması gerekicek... tabii en önemlisi dr a danışmak...
hayırlı olsunninşallahh sağlıkla sıhhatle büyüsün doğsun
.....
Canımm normalde 2 kat artması lazım hatta benim 3 kat arttı ama benim reglim
Üzerinden 1 hafta geçtikten sonra ben tahlil yaptırmıştım sen 1 gün geçtikten sonra yapmissin bence 2 günde bir yaptırıp takip et bakalım inşallah hamissindir Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın bizlerede bebeklerimizi sag salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
canım bence ölçtürme ..ben de sen gibi çok incelemiştim ilk gebeliğimde..şu kadar mı arttı bu kadar mı arttı diye..doktorum kızmıştı.kendi kafana göre nası test yaptırıyosun die...ikincisinde bir kere yaptırdım sonra 2 hafta bekleyip doktora gittim direk, keseyi gördüm rahatladım..en doğrusu bu..
ben arka arkaya dusukle sonuclanan ıkı gebelık gecirdim.ben de senın gıbı sureklı beta hcg takıbı yaptırdım ınsanı meraklandırmaktan korkutmaktan baska bır ıse yaramıyor benım degelerımde duzensızdı iş olacagına varıyor arkadasım.sımdılık sen hamılelıgını kımseye haber verme inşallah farklı yerlerde yaptırdıgın için degerlerın arası dusuktur ve ınsallah saglıklı sıhatlı bır sekılde bebegıne kavusursun.zaman zor gecıyor boyle anlarda bılırım Allah sabır versın canım...çok haklısın canım aynen senin gibi düşünüyorum ama benim doktorum kendisi testi tekrarlıyor o yüzden benimde içime kurt düşüyor öyle olunca Allah razı olsun canım