• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg degerım 128

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
158
Diğer
selam arkadaslar hastaneden geldık beta hcg degerım 128 ıkı katıda asmıs okadar mutluyumkı butun gun huzursuzdum ya düserse dıye allahım sen buyuksun bana bu gunlerı gosterdın ınsallah kucagıma almak nasıp olur darısı tum ısteyenlerın basına cok ama cok mutluyum cıfte bayramımı yapabılırım artık:sm_cool::sm_cool::dance::dance::teytey::teytey::teytey:

canım hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah:))

hayırlısı olsun bu çok güzell bi haber tebrikler..

gözün aydın,,,,ada67,,,,,inan senin adına çok sevindim,kucağınada sağlıkla alırsın inş,allah banada ve burdaki tüm arkadaşlarada tattırsın bu duyguları:Saruboceq:,kendine çok dikkat et ama abartmada...........sevgiler

Canim hayirli olsun Rabbim sorunsuz bir hamilelik dönemi nasip etsin insaAllah, darisi isteyen herkesin basina...

canım çok sevindim seni uzun zamandır takip ediyorumdum.allah tamamına erdirsin allah bebişini sağlıklı sıhatli kucağına almak nasip etsin. .yüce rabbim bizede tattırır inşallah.seninde anatoliada oldu dimi? bende ocakta başlıyorum bişey sorucam doğum kontrol hapı kullandın mı? bana vermediler ama ilk micromda kullanmıştım.

canım hayırlı olsun.allah tamamına erdirsin inşallah.
kendine çok dikkat et artık...
benimde 12.gün sonucum 197,2...
bende hamileyim yani....
allahıma çok şükür.allah
isteyen herkese versin inşallah...

canım çok sevindim seni uzun zamandır takip ediyorumdum.allah tamamına erdirsin allah bebişini sağlıklı sıhatli kucağına almak nasip etsin. .yüce rabbim bizede tattırır inşallah.seninde anatoliada oldu dimi? bende ocakta başlıyorum bişey sorucam doğum kontrol hapı kullandın mı? bana vermediler ama ilk micromda kullanmıştım.
sagol canım darısı basınıza evet canım ıkı denememıde anatolıada yaptırdım ıkı denemedede dogum kontrol hapı kullandım

bende hamileyim yani....
allahıma çok şükür.allah
canımmm cok sevındım hayırlı olsun allah tamamına erdırsın

bende hamileyim yani....
allahıma çok şükür.allah

tebriklerrra.s.a.s. sende bizim kervana katıldın yani ne güzel işte tadını çıkart:nazar:

selam arkadaslar hastaneden geldık beta hcg degerım 128 ıkı katıda asmıs okadar mutluyumkı butun gun huzursuzdum ya düserse dıye allahım sen buyuksun bana bu gunlerı gosterdın ınsallah kucagıma almak nasıp olur darısı tum ısteyenlerın basına cok ama cok mutluyum cıfte bayramımı yapabılırım artık:sm_cool::sm_cool::dance::dance::teytey::teytey::teytey:

ada tebrikler çabuk çabuk bizim kervana ve hamiş listemize sende katıldın sonunda bunu kutlayalım biz :):içelim::içelim:

Back
X