Beta HCG değerim 181 çıktı

kremprens

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2025
17
0
1
30
doktor bebeği görmedi kaç haftalık oluyor bu değer bana 3-4 hafta denildi ama ilk çocuğum da değerim 1326 çıkmıştı 4 haftalkdm da bugün tekrardan kan testi verdim 1 hafta geçti üstünden tekrar beta HCG testi yaptım kaç çıkması normal olur yardım edin lütfen

181den sonra bir hafta mi geçti, bu değerle bebek falan görünmez zaten çok çok erken

Bir hafta geçtiyse 1500civarinda olabilir bugün değer, anca istersen vajinal bakabilir pazartesi falan randevu alırsan kese görünür anca, bebiş için yine erken

181den sonra bir hafta mi geçti, bu değerle bebek falan görünmez zaten çok çok erken

Bir hafta geçtiyse 1500civarinda olabilir bugün değer, anca istersen vajinal bakabilir pazartesi falan randevu alırsan kese görünür anca, bebiş için yine erken
Evet 181 sonrası bir hafta geçti bugün yine test yaptım sonuç halen çıkmadı yarın randevum var ve kanamam var

210 çıktı

beta hcg den anlayan birileri varmi banada yardimci olabilirmisiniz rica etsem ben anlayamadim testlere gore hamilelik var gibi ama beta ya gore varmi yokmu bilmiyorum 😒😪

Eklentiler

• 1000151710.webp
    1000151710.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 98
hamilelik varmi yani ama bugun kanamam oldu biraz ve bu testi dun yaptirmistim bugun cikti sonuclari inanin daha oncede kimyasal gebelik ve dis gebelik gecirdim esimde cok cocuk istiyo cokda uzuldu hamile degilim diye umarim hamilelik vardir bu sefer😒😪🙏
Ben sizin gibiyken iki günde bir kan veriyordum sağlıklı artış olup olmadığını anlamak için. Siz de aynı yerde aynı saatte kan vererek emin olabilirsiniz bir de kanama varsa acile gidip sorabilirsiniz

Ben sizin gibiyken iki günde bir kan veriyordum sağlıklı artış olup olmadığını anlamak için. Siz de aynı yerde aynı saatte kan vererek emin olabilirsiniz bir de kanama varsa acile gidip sorabilirsiniz
kanamam 1 gün geldi ve daha sonradan kesildi ve test sonucunu negatif gorucem diye korktugumdan gidemiyorum birdaha tahlil vermeye esim cok istiyodu cunku bu bebegin saglikli bi bebek olmasini ama rabbim nasip etmezse bisey demek dusmez bize herseyi verende alanda rabbjm cunku😪😒

kanamam 1 gün geldi ve daha sonradan kesildi ve test sonucunu negatif gorucem diye korktugumdan gidemiyorum birdaha tahlil vermeye esim cok istiyodu cunku bu bebegin saglikli bi bebek olmasini ama rabbim nasip etmezse bisey demek dusmez bize herseyi verende alanda rabbjm cunku😪😒
Sizi çok iyi anlıyorum en kısa zamanda sağlıkla hayırla güzel haberi alırsınız inşaallah

Back
X