Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 181 sonrası bir hafta geçti bugün yine test yaptım sonuç halen çıkmadı yarın randevum var ve kanamam var181den sonra bir hafta mi geçti, bu değerle bebek falan görünmez zaten çok çok erken
Bir hafta geçtiyse 1500civarinda olabilir bugün değer, anca istersen vajinal bakabilir pazartesi falan randevu alırsan kese görünür anca, bebiş için yine erken
Merhaba benimde durumum siiznle benzer. İnşaallah yarın güzel sonuçlar alırsınız. Haberlerinizi bekliyorumEvet 181 sonrası bir hafta geçti bugün yine test yaptım sonuç halen çıkmadı yarın randevum var ve kanamam var
210 çıktı181den sonra bir hafta mi geçti, bu değerle bebek falan görünmez zaten çok çok erken
Bir hafta geçtiyse 1500civarinda olabilir bugün değer, anca istersen vajinal bakabilir pazartesi falan randevu alırsan kese görünür anca, bebiş için yine erken
210 çıktı sonucm belki de dış gebeliktirMerhaba benimde durumum siiznle benzer. İnşaallah yarın güzel sonuçlar alırsınız. Haberlerinizi bekliyorum
İnşaallah dış gebelik olmasın. Bir dış gebelik geçmişim var benim de210 çıktı sonucm belki de dış gebeliktir
Kürtaj yapıldı mı pekiİnşaallah dış gebelik olmasın. Bir dış gebelik geçmişim var benim de
Bide sizin nasıl fark edildi dış gebelik olduğu ne gibi belirtiler vardı sizdeİnşaallah dış gebelik olmasın. Bir dış gebelik geçmişim var benim de
Lekelenme hafif ağrı vardı. Birde beta güzel artarken bir anda düştü geri çıktı felanBide sizin nasıl fark edildi dış gebelik olduğu ne gibi belirtiler vardı sizde
Yok sadece iğne vurdularKürtaj yapıldı mı peki