beta hcg degerim 25200

pazi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
284
132
merhaba ben 4 gun once idrar testı yaptı pozıtıf cıktı.kan testınde de 25200 cıktı.
herkesim yazdıgı degerlerden cok yuksek kafam karıstı
son adet zamanımı hatırlamıyum cunku doktor suan hamıle kalamazsın demişti.

merhaba ben 4 gun once idrar testı yaptı pozıtıf cıktı.kan testınde de 25200 cıktı.
herkesim yazdıgı degerlerden cok yuksek kafam karıstı
son adet zamanımı hatırlamıyum cunku doktor suan hamıle kalamazsın demişti.
Son adet tarihinizi hatırlamıyorsanız gebelik haftanız yüksek olabilir yada çoğul gebelik olma ihtimali de var doktor ultrason muayenesinde yardımcı olacaktır gözünüz aydın hayırlı olsun

İnsanın aklına turlu turlu sey geliyor ne yazık ki.birkaç gundur yuzlerce baslık okudum sıtede kımsenın bu kadar yuksek değilmiş,içime kurt dustu

Canım doktor alttan ultrasonla baktı mı kesesini kalp atışlarını gördü mü. Hayırlara yor iyiye yor belki çoğul gebeliktir.

Canım doktor alttan ultrasonla baktı mı kesesini kalp atışlarını gördü mü. Hayırlara yor iyiye yor belki çoğul gebeliktir.
Dr a gttm test yaptıgımda yaklaşık 6 haftalık hamıleymışım.saolun kızlar ınsanın aklından hersey gecıo ışte

Dr a gttm test yaptıgımda yaklaşık 6 haftalık hamıleymışım.saolun kızlar ınsanın aklından hersey gecıo ışte

slm kese göründü mü benim bhcg 36.072 lerde dış gebelik olabilir dedi bana göre de 5+4 günlük hamileyim.

.ama son adet tarihine göre 8 haftalık diyor doktor ve 8 haftaya göre düşük buluyor değeri..

slm kese göründü mü benim bhcg 36.072 lerde dış gebelik olabilir dedi bana göre de 5+4 günlük hamileyim.

.ama son adet tarihine göre 8 haftalık diyor doktor ve 8 haftaya göre düşük buluyor değeri..
Test sonucundan Bı hafta sonra dr a gıdebıldım keseyı gorduk ve kalp atısı duyduk allaha sukur

X