- 25 Aralık 2023
- 8
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi zeynep0523
Beta hcg değerim 610 çıktı son adet günüm 15 kasımdı 18 aralıkta kan testi yaptırdım sonuç 610 çıktı kaç haftadır sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emin misiniz5 civari
15 kasımdan hafta sayacaksınız geç döllenme değilse eğer 5 haftalık oluyorEmin misiniz
Bugün tekrar kan tahlili yaptırdım beta hcg 9559 olmuş bunun hakkında ne düşünüyorsunuz bu sonuçta kaç haftalık tahmini yapılabilirmi15 kasımdan hafta sayacaksınız geç döllenme değilse eğer 5 haftalık oluyor
kese gözükmüştür dimiBugün tekrar kan tahlili yaptırdım beta hcg 9559 olmuş bunun hakkında ne düşünüyorsunuz bu sonuçta kaç haftalık tahmini yapılabilirmi
Değeriniz ile değil son adet tarihinizle hesaplayacaksınız ne kadarlık hamile olduğunuzu.Bugün tekrar kan tahlili yaptırdım beta hcg 9559 olmuş bunun hakkında ne düşünüyorsunuz bu sonuçta kaç haftalık tahmini yapılabilirmi
Ay benimde 15 Kasım bende test yaptım pozitif çıktıBeta hcg değerim 610 çıktı son adet günüm 15 kasımdı 18 aralıkta kan testi yaptırdım sonuç 610 çıktı kaç haftadır sizce
15 kasımdan hafta sayacaksınız geç döllenme değilse eğerEmin misiniz
Doktorunuz kaç haftalık olduğunu soylemiyor mu biz doktor değili ki beta değerine gore haftasını bilemeyiz herkesin değer aralığı farklılık gosterirBugün tekrar kan tahlili yaptırdım beta hcg 9559 olmuş bunun hakkında ne düşünüyorsunuz bu sonuçta kaç haftalık tahmini yapılabilirmi
Bir iki hafta daha geçsin öyle doktora gitmek istiyorum normal ultrason için vajinal ultrason istemiyorum korkuyorum15 kasımdan hafta sayacaksınız geç döllenme değilse eğer
Doktorunuz kaç haftalık olduğunu soylemiyor mu biz doktor değili ki beta değerine gore haftasını bilemeyiz herkesin değer aralığı farklılık gosterir
Normal ultrasonda mı gözüktü kese yoksa alt muayene ile mi benim daha ilk hamileliğimBenim sat da 15 kasım ben dün gördüm daha keseyi ama kese 5 haftalik.Ama benim gebeliklerimde hep bastan 1 hafta gerilik olup sonra yakalıyor aslında 5+6 yız adete göre
Merhaba benim de sat 16 Kasım dün doktora gittim ve keseyi gördüm ama kese küçüktü baya ve yolk oluşmamıştı sizin kese de küçük müydü ve yolk ya da bebek göründü mü acabaBenim sat da 15 kasım ben dün gördüm daha keseyi ama kese 5 haftalik.Ama benim gebeliklerimde hep bastan 1 hafta gerilik olup sonra yakalıyor aslında 5+6 yız adete göre
Bu değerle büyük ihtimal karından görünür keseniz. Benim de haftam sizinle çok yakin dün gittim ve kese göründüBugün tekrar kan tahlili yaptırdım beta hcg 9559 olmuş bunun hakkında ne düşünüyorsunuz bu sonuçta kaç haftalık tahmini yapılabilirmi
Can acıtan birşey değil, bence erkenden gidin kullanılması gereken ilaçlar oluyor doktor bi görsün kan tahlillerinizi yapsınBir iki hafta daha geçsin öyle doktora gitmek istiyorum normal ultrason için vajinal ultrason istemiyorum korkuyorum
Merhaba sadece kese gözükmüstü yolk sac gözükmedi 8 ocakta gidecegim kalp atisi icinMerhaba benim de sat 16 Kasım dün doktora gittim ve keseyi gördüm ama kese küçüktü baya ve yolk oluşmamıştı sizin kese de küçük müydü ve yolk ya da bebek göründü mü acaba
Normal ultrasonla gözüktüNormal ultrasonda mı gözüktü kese yoksa alt muayene ile mi benim daha ilk hamileliğim
Beni de haftaya cuma 5 ocakta çağırdı insallah güzel haberler alırızMerhaba sadece kese gözükmüstü yolk sac gözükmedi 8 ocakta gidecegim kalp atisi icin