Beta hcg değerim 610 çıktı son adet tarihim 15 Kasım kaç haftalıktır

zeynep0523

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2023
8
1
1
23
Beta hcg değerim 610 çıktı son adet günüm 15 kasımdı 18 aralıkta kan testi yaptırdım sonuç 610 çıktı kaç haftadır sizce

15 kasımdan hafta sayacaksınız geç döllenme değilse eğer
Bugün tekrar kan tahlili yaptırdım beta hcg 9559 olmuş bunun hakkında ne düşünüyorsunuz bu sonuçta kaç haftalık tahmini yapılabilirmi
Doktorunuz kaç haftalık olduğunu soylemiyor mu biz doktor değili ki beta değerine gore haftasını bilemeyiz herkesin değer aralığı farklılık gosterir

15 kasımdan hafta sayacaksınız geç döllenme değilse eğer

Doktorunuz kaç haftalık olduğunu soylemiyor mu biz doktor değili ki beta değerine gore haftasını bilemeyiz herkesin değer aralığı farklılık gosterir
Bir iki hafta daha geçsin öyle doktora gitmek istiyorum normal ultrason için vajinal ultrason istemiyorum korkuyorum

Benim sat da 15 kasım ben dün gördüm daha keseyi ama kese 5 haftalik.Ama benim gebeliklerimde hep bastan 1 hafta gerilik olup sonra yakalıyor aslında 5+6 yız adete göre
Merhaba benim de sat 16 Kasım dün doktora gittim ve keseyi gördüm ama kese küçüktü baya ve yolk oluşmamıştı sizin kese de küçük müydü ve yolk ya da bebek göründü mü acaba

Son adet tarihine gore hesaplanır. Bugun 6+0
Kalp atışı genellikle 6-7 haftalarda karından gorulur. Kese için 5.haftada kalp içinde genellikle 7.haftada cagırır drlar. Beta 1500 üstünde eğer karın bölgeniz çok yağlı değilse karından kese görülür.

Nete muhtemel doğum tarihi yazın hesaplayan sayfalar cıkıyor.
Yada telinize gebelik takip uyguması indirin

Merhaba benim de sat 16 Kasım dün doktora gittim ve keseyi gördüm ama kese küçüktü baya ve yolk oluşmamıştı sizin kese de küçük müydü ve yolk ya da bebek göründü mü acaba
Merhaba sadece kese gözükmüstü yolk sac gözükmedi 8 ocakta gidecegim kalp atisi icin

Back
X