• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG değerim acil

Ben 11 Nisan'da kürtaj oldum doktor 2 adet dönemi korun sonra dene dedi ama ben 1 adet dönemi 1 ay korundum sonra 2 ay denedim olmadı doktora gittim kürtajdan kaynaklı sorun mu oldu diye herşey normaldi ama ben umudumu kaybetmeye baslamistim işe başladım ve bu ay güzel haberi aldım kafana takma canım sanki taktikca zorlasiyo gibi ben bu ay sadece yumurtlama günümü ve ondan sonraki 3 günü değerlendirdim bu çok önemli yumurtlama gününe yogunlas
Bana da 3 ay korun dedi doktor, ilk reglimi olana kadar bekledim, regl bittikten sonra da korunmadim hiç.
Ama bende şöyle bir durum var, yumurta rezervi düşüklüğü var. Fsh 26 - amh 0.16
Sıkıntılı değerler yani.
Sonlanan gebeligimi öğrendigim ay tüp Bebek tedavisinde başlayacaktım.
Devam etmedi.
Şu anda da doktorun söyledigine göre hormon testleri, sperm testi yenileyip yine
Tüp Bebek tedavisine başlamaya karar verdik. Umarım yine tedaviye gerek kalmaz.
Bugün yumurtlama günüm.
Dün, ondan önceki gece, ondan bir önceki gece degerlendirdik.
İnşallah güzel haber alırım bu ay.
Ama çatlamadan sonra da degerlendirmek daha iyi olur herhalde değil mi?
Lütfen aklınıza geldikçe dua edin bana da..
Sağlıkla devam etmesini diliyorum size, darısı da bana ve benim gibi olan tüm kadınların başına inşallah.🤍

Bana da 3 ay korun dedi doktor, ilk reglimi olana kadar bekledim, regl bittikten sonra da korunmadim hiç.
Ama bende şöyle bir durum var, yumurta rezervi düşüklüğü var. Fsh 26 - amh 0.16
Sıkıntılı değerler yani.
Sonlanan gebeligimi öğrendigim ay tüp Bebek tedavisinde başlayacaktım.
Devam etmedi.
Şu anda da doktorun söyledigine göre hormon testleri, sperm testi yenileyip yine
Tüp Bebek tedavisine başlamaya karar verdik. Umarım yine tedaviye gerek kalmaz.
Bugün yumurtlama günüm.
Dün, ondan önceki gece, ondan bir önceki gece degerlendirdik.
İnşallah güzel haber alırım bu ay.
Ama çatlamadan sonra da degerlendirmek daha iyi olur herhalde değil mi?
Lütfen aklınıza geldikçe dua edin bana da..
Sağlıkla devam etmesini diliyorum size, darısı da bana ve benim gibi olan tüm kadınların başına inşallah.🤍
Evet yumurtladiktan sonra 2 gün daha ara vermeden devam edin ben öyle yaptım senin kalbindeki o yanginida ben çok iyi anlıyorum etraftakiler başka çocuğun var çok şükür yüzünü görmedin daha dediler anlamadılar benim halimi tek başıma döküldü göz yaşlarım ama isyan etmedim dua ettim bana bir evlat daha nasip et giden melegimin sevgisinide onda yaşayayım Allahım dedim çok şükür sende çok dua et içten et yalvar yaradana elbet cevapsız kalmayacaktır duaların bacım benimde dualarım seninle bı an önce sağlıcakla melegine kavuşursun inşallah bacım bu benim kaybettigim meleğim cennetim o benim koluma dövmesini yaptırdım ben ölene kadar yüreğimde ahiretimde kolumda her yerde 🥺🥺🥺

Eklentiler

• 1000149401.webp
    1000149401.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 23
  • 1000156549.webp
    1000156549.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 22
Evet yumurtladiktan sonra 2 gün daha ara vermeden devam edin ben öyle yaptım senin kalbindeki o yanginida ben çok iyi anlıyorum etraftakiler başka çocuğun var çok şükür yüzünü görmedin daha dediler anlamadılar benim halimi tek başıma döküldü göz yaşlarım ama isyan etmedim dua ettim bana bir evlat daha nasip et giden melegimin sevgisinide onda yaşayayım Allahım dedim çok şükür sende çok dua et içten et yalvar yaradana elbet cevapsız kalmayacaktır duaların bacım benimde dualarım seninle bı an önce sağlıcakla melegine kavuşursun inşallah bacım bu benim kaybettigim meleğim cennetim o benim koluma dövmesini yaptırdım ben ölene kadar yüreğimde ahiretimde kolumda her yerde 🥺🥺🥺
Aynen öyle yapacağım ben de, 2 gün daha , iyi olur.
Her ay aynı döngü regl başlıyor, büyük bir mutsuzluk, yine olmadı, olmayacak hissiyle gelen üzüntü.
Regl bitiyor, yumurtlama dönemine girince artan Umut, kullandığım vitaminler , takviyeler cabası.
Yumurtlama dönemi bitene kadar, zorlayacak seviyeye de gelse , belki gün aşırı, belki her gün değerlendirmeye çalışmak.
O arada istemeden de olsa umutlanmak.
Beklenen regl gününe kadar umutla, korkuyla beklemek, gün gün belirti takip etmek hatta olmayan belirtileri oluyor gibi hissetmek.
Bütün bunlar çok yorucu.
Kafaya takmamayı istiyorum ama olmuyor bir türlü.
Dövme çok güzel olmuş canım, güzel düsünmüşsün.
Tekrar çok geçmiş olsun.
Allah bir daha yaşatmasın , hiç kimseye..

Aynen öyle yapacağım ben de, 2 gün daha , iyi olur.
Her ay aynı döngü regl başlıyor, büyük bir mutsuzluk, yine olmadı, olmayacak hissiyle gelen üzüntü.
Regl bitiyor, yumurtlama dönemine girince artan Umut, kullandığım vitaminler , takviyeler cabası.
Yumurtlama dönemi bitene kadar, zorlayacak seviyeye de gelse , belki gün aşırı, belki her gün değerlendirmeye çalışmak.
O arada istemeden de olsa umutlanmak.
Beklenen regl gününe kadar umutla, korkuyla beklemek, gün gün belirti takip etmek hatta olmayan belirtileri oluyor gibi hissetmek.
Bütün bunlar çok yorucu.
Kafaya takmamayı istiyorum ama olmuyor bir türlü.
Dövme çok güzel olmuş canım, güzel düsünmüşsün.
Tekrar çok geçmiş olsun.
Allah bir daha yaşatmasın , hiç kimseye..
Amin canım inşallah bana güzel haberler verirsin 2 hafta sonra 🙏🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Aylar sonra merhaba anneler beta değerim düzenli artmadı ve 12 haftada bebeğimin kalp atışı durduğu için 11 Nisan'da kürtaj oldum çok zor bir surecti çok gözyaşı döktüm çok canım acıdı ama 6 gün önce beta 70 değerle hamile olduğumu öğrendim regliye 3 gün kala ve dün yine kan verdim reglimin 2 gecikme gününde arada 5 gün var ve kan değerim 594 çıkmış sizce nasıl bir yükseliş ve hepinizin duasına talibim Allahım aynı acıyı bidaha yaşatmasın inşallah
Oyyy cok geçmiş olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah gayet güzel değerin stres yapma iyi düşün iyi olsun

Dualarınıza talibim kardeşim bu defa sağlıcakla alayım kucağıma melegimi
Tabiki ederim sende bana edermisin hamileyim ama korkuyorum 2 düşüğüm var yeni hamileyim dile getirmek istemiyorum geçen defa yine aynısı olur mu diye diye düşük yaptım ne düşünürsen o etkiliyor vücudunu iyi düşün iyi olsun

Tabiki ederim sende bana edermisin hamileyim ama korkuyorum 2 düşüğüm var yeni hamileyim dile getirmek istemiyorum geçen defa yine aynısı olur mu diye diye düşük yaptım ne düşünürsen o etkiliyor vücudunu iyi düşün iyi olsun
Allahım bebislerimizede bizede sağlık versin inşallah

Bana haftaya salı gel kese ve kalp atışında bakacaz dedi
Bana alttan bakalım dedi ben kabul etmedim bişey olur diye burdakiler direk duymasa sağlıksız diyip ilaç verirler diye 15 20 gün bekleyecem adet gibi 3 gün sürdü aynı adet ama yoğunluk adet gibi değil senin değerin kaç çıktı ona göre bende gideyim

Bana alttan bakalım dedi ben kabul etmedim bişey olur diye burdakiler direk duymasa sağlıksız diyip ilaç verirler diye 15 20 gün bekleyecem adet gibi 3 gün sürdü aynı adet ama yoğunluk adet gibi değil senin değerin kaç çıktı ona göre bende gideyim
2 gün önce 600 çıktı haftaya salı ya 4 bini geçer gel dedi

Bana haftaya salı gel keseyi görelim dedi duyabilirsek kalp atışını dedi ama ben salı günü sadece kan verecem diğer hafta gidecem kalp atışı için kesin olsun çünkü 3 ay önce kaybettigim bebeğimin kalp atışını 7 haftada duymuştum

Back
X