Beta hcg değerim düşük çıktı

isimsizkullanici56

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2019
56
40
3
29
Merhabalar kızlar,

Ben cumartesi günü kan testi yaptırdım beta hcg 17.04 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 51.37 çıktı. Hamile miyim değil miyim bilmiyorum? Kadın doğuma gözüktüm çok sert ve olumsuz konuştu 4 gün sonra ki değer 200 e çıkmazsa kimyasal hamileliktir ümitlenme boşuna falan dedi. Ama 2 günde 3 katına çıktı değerim sizce nolucak yardımcı olun lütfen

Merhabalar kızlar,

Ben cumartesi günü kan testi yaptırdım beta hcg 17.04 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 51.37 çıktı. Hamile miyim değil miyim bilmiyorum? Kadın doğuma gözüktüm çok sert ve olumsuz konuştu 4 gün sonra ki değer 200 e çıkmazsa kimyasal hamileliktir ümitlenme boşuna falan dedi. Ama 2 günde 3 katına çıktı değerim sizce nolucak yardımcı olun lütfen
Değerin gayet normal. Doktorlar felaket tellallığına bayılırlar. Adetinkaç gün geçti?

Değerin iki katına çıkmış Allahın izniyle hamilesin canım şu insan psikolojisini mahveden doktorlarda olmasa keşke 😏 değerin gayet güzel artmış sağlıkla kucağına al inşallah

1 hafta geçti adetim kızlar teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur cumayı stresle bekliyorum bide bir şey sorucam kasıklarım çok ağrıyor bu normal mi sizce adet sancısı gibi

Canım ben hamile kalmadım ama burda çok okudum ve çevremdekilerden bildiğim kadarıyla bebek yerleştiği için oluyor o ağrı stres sakın yapma rahat geçirmeye çalış neden cumaya kadar bekliyorsun birde bence o doktora gitme daha başka bi doktor bul son tahlilinden iki gün sonra tekrar yaptır kan testinide zaten söylerler sana

Canım ben hamile kalmadım ama burda çok okudum ve çevremdekilerden bildiğim kadarıyla bebek yerleştiği için oluyor o ağrı stres sakın yapma rahat geçirmeye çalış neden cumaya kadar bekliyorsun birde bence o doktora gitme daha başka bi doktor bul son tahlilinden iki gün sonra tekrar yaptır kan testinide zaten söylerler sana
Çok teşekkür ederim yarın tekrar kan testi yaptırıcam inşallah

Şuanki degerimi bilmiyorum cnm artik ultrasonla bakiyorlar. 11haftalik hamileyim degerlerim şu sekilde çikti.
18
55
284
Ve doktor bidaha kan tahlili istemedi.

Degeriniz 17 ciktiginda adetinize kac gun kalmisti ?

Şuanki degerimi bilmiyorum cnm artik ultrasonla bakiyorlar. 11haftalik hamileyim degerlerim şu sekilde çikti.
18
55
284
Ve doktor bidaha kan tahlili istemedi.

Degeriniz 17 ciktiginda adetinize kac gun kalmisti ?
Değerim 17 çıktığında adet günüm 3-4 gün geçmişti bu değerlerin 2 gün aralıkla mı?
Tebrik ederim bu arada darisi bana🙏🏻

Guzel katlamis aslinda zaten moral bozmasalar isler i rast gitmez uzulme iyisi olsun senin icin

Back
X