- 23 Mart 2019
- 56
- 40
- 3
- 29
- Konu Sahibi isimsizkullanici56
Bugün tekrar yaptırdım 243 çıktı kızlar..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar test yaptırdım 243 çıktı kızlar doktoru aradım kan testi yaptırdığım hastanede ki çok alt seviyeden yükseliyo hiç bişey söyleyemiyorum dedi kafayı yiycem neden böyle oluyorŞuanki degerimi bilmiyorum cnm artik ultrasonla bakiyorlar. 11haftalik hamileyim degerlerim şu sekilde çikti.
18
55
284
Ve doktor bidaha kan tahlili istemedi.
Degeriniz 17 ciktiginda adetinize kac gun kalmisti ?
yaa hiç takma kafana saçmalamış o doktor yeni hamile insanı nasıl böyle strese sokabiliyorlar anlamıyorum bunlara psikoloji eğitimi vermiyorlar mı ayy çok kızdım yaTekrar test yaptırdım 243 çıktı kızlar doktoru aradım kan testi yaptırdığım hastanede ki çok alt seviyeden yükseliyo hiç bişey söyleyemiyorum dedi kafayı yiycem neden böyle oluyor
Tekrar test yaptırdım 243 çıktı kızlar doktoru aradım kan testi yaptırdığım hastanede ki çok alt seviyeden yükseliyo hiç bişey söyleyemiyorum dedi kafayı yiycem neden böyle oluyor
Tat bırakmadı ki doktoryaa hiç takma kafana saçmalamış o doktor yeni hamile insanı nasıl böyle strese sokabiliyorlar anlamıyorum bunlara psikoloji eğitimi vermiyorlar mı ayy çok kızdım ya
canım değerlerin çok güzel artmış sağlıklı inşallah gebeliğin güzel düşün güzel olsun tadını çıkar bence
2 gün aralıklarla yaptırıyorum olması gerekenin en düşüğü diyor bir gün durup diğer gün yaptırıyorumEger testler arasinda 2 gun varsa tahlillerin gayet iyi ccanim merak etme
2 gün aralıklarla yaptırıyorum olması gerekenin en düşüğü diyor bir gün durup diğer gün yaptırıyorum
Başka bir dr a görünmeyi tercih etmediniz mı?2 gün aralıklarla yaptırıyorum olması gerekenin en düşüğü diyor bir gün durup diğer gün yaptırıyorum
Gitmiyorum zaten kan testi yaptırdıgım hastane yakın olduğu için orada ki doktorla telefondan iletişim kurmak zorunda kalıyorum. Haftaya cumaya başka doktora randevu aldım ama bu doktorun da söylediği şeylerin doğruluk payı var mıdır diye burdan akıl destek almak istedimBaşka bir dr a görünmeyi tercih etmediniz mı?
Madem canınızı sıkıyor bir daha gitmezdim ben olsam.
Gitmiyorum zaten kan testi yaptırdıgım hastane yakın olduğu için orada ki doktorla telefondan iletişim kurmak zorunda kalıyorum. Haftaya cumaya başka doktora randevu aldım ama bu doktorun da söylediği şeylerin doğruluk payı var mıdır diye burdan akıl destek almak istedim
İnşallah canımArtışlar gayet güzel hiiiç boşuna strese girme 8-10 gün kadar sonra git keseyi gör canım
426,9 çıktı 2 katına çıkmadı değerimMerhabalar kızlar,
Ben cumartesi günü kan testi yaptırdım beta hcg 17.04 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 51.37 çıktı. Hamile miyim değil miyim bilmiyorum? Kadın doğuma gözüktüm çok sert ve olumsuz konuştu 4 gün sonra ki değer 200 e çıkmazsa kimyasal hamileliktir ümitlenme boşuna falan dedi. Ama 2 günde 3 katına çıktı değerim sizce nolucak yardımcı olun lütfen
Hamilelik olması için beta hcg kac olmali kac ve üzeri değer hamile sayılıyor ?426,9 çıktı 2 katına çıkmadı değerim
canım hangi değerden kaç gün sonra 426 çıktı en az %60 artması yeterli sayılıyor 2 katı artacak diye bir kural yok426,9 çıktı 2 katına çıkmadı değerim
5 ve üzeri pozitif sayılıyorHamilelik olması için beta hcg kac olmali kac ve üzeri değer hamile sayılıyor ?
Merhabalar kızlar,
Ben cumartesi günü kan testi yaptırdım beta hcg 17.04 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 51.37 çıktı. Hamile miyim değil miyim bilmiyorum? Kadın doğuma gözüktüm çok sert ve olumsuz konuştu 4 gün sonra ki değer 200 e çıkmazsa kimyasal hamileliktir ümitlenme boşuna falan dedi. Ama 2 günde 3 katına çıktı değerim sizce nolucak yardımcı olun lütfen