- 20 Nisan 2015
- 49
- 25
- 43
- Konu Sahibi hasretim81
4 hafta 5 günlük gebeyim sat a göre.Bugün beta hcg testim kanda 1919,40 çıktı.Fakat kese görünmedi.Sizlerin nasıl kızlar,lüften yardımmm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsn canm insallah saglikla alirsn kucagina bebegini bu haftada gorunmemesi normal2 haftadan feln gorunur benimki 6 haftalikken gorunmustu. Beta degerinde cok guzel benim ki 5 haftalikken 1600lerdeydi onu takma kafana yani bi dahaki gittignde gorursun keseyi insallah :)4 hafta 5 günlük gebeyim sat a göre.Bugün beta hcg testim kanda 1919,40 çıktı.Fakat kese görünmedi.Sizlerin nasıl kızlar,lüften yardımmm.
Selam kızlar, ben de bişey sorabilir miyim, adetin 1 gün geçince test yaptım sonucu 1651. çıktı, 2 gün sonra da 2899 çıktı. Ama tam iki katı değil, yarın yine baktıricagim sizce normal mi bu durum.. bir de bende de en başından beri kasiklarda batma var, yarın ilk kez gidicem doktora, bakalım hayırlısı. ..şimdiden teşekkürler, inşallah herkesin hamileliği sorunsuz geçer.
Hayirlirlisi olsun ben 6. Haftada gitmistim kontrole görünmüştü acele etme iyi düşün tadını çıkar.4 hafta 5 günlük gebeyim sat a göre.Bugün beta hcg testim kanda 1919,40 çıktı.Fakat kese görünmedi.Sizlerin nasıl kızlar,lüften yardımmm.
Çok sağol arkadaşım, bugün kontrole gittim çok şükür keseyi gördük. Artık içim daha rahat:)Adetten 1 gün sonra çıkan değer gayet iyi zaten, dış gebelikte o değer çok düşük çıkıyor. Endişelenmeni gerektirecek bi durum yok
Darısı başına arkadaşım inşallah en kisa surede keseyi görürsün, cok endişeli bi süreç ama herseye rağmen çok güzel. .bizim için 3 yıl sonra gelen bi mucize ve ilk hamileliğin, o yüzden tedirginlik oluyor ister istemez.. her şey yolunda gider inşallah tüm arkadaşlar için. ..Gfenci adına çok sevindim,ben birkaç gün daha beklicem,doktor 5000 lerde keseyi görürüz dedi.Darısı bana inşallah.