- Konu Sahibi merve_seda
-
merhaba arkadaşlar bir hafta önce test sonucum 2.7 çıktı bugun yaptrdım 75 çıktı doktor olabilirde olmayabiliirde dedi bu durumu yaşayıpta devam eden var mı?
olabilirde olmayabilirde ne demekmiş ya vardır ya yoktur bence kan testi sonucuna göre hamilesin 2 gün sonra yine bi test yaptır değerler daha fazla artmış olması lazım
ayy inşallah artar değerlerim korkuttu doktorum beni. yani şuan hamileyim demii
evet 5 ve üstü hamilelik olarak kabul edilir bu değerin üstünde çıktığı zaman tekrar kan testi yapılır ve değerlerin ne kadar yükseldiğine baklır ve daha sonra ultrasonda bebeğin gelişimine bakıp sağlıklı gelişip gelişmediğini kontrol ederler. bence sen doktorunu değiştir inşallah herşey yolunda gider
merhaba arkadaşlar bir hafta önce test sonucum 2.7 çıktı bugun yaptrdım 75 çıktı doktor olabilirde olmayabiliirde dedi bu durumu yaşayıpta devam eden var mı?
canım bu deger senın hamıle oldugunun göstergesi..arkadas dogru söylemiş.
bende geçen hafta bu telaşları yaşayanlardanım
adetime 4 gün kala 17
2 gün kala 42
adet günü 166
6 gün sonra 1668 cıktı ve ertesi gün yani dün keseyi gördümm minicikti dr 5+2 günlük dedi.. bence korkmaaa yanihamilesin
ayın 11 inde gel bida ultrasonla bakıcaz dedi inşallah keseyi görürüz. Benim sat 24 eylül dü o zaman 6 haftalıkmı oluyorum ben şimdi :)
benimde sat 21 eylüydü cnm ben şuan 5+3 günlüğüm sen 5haftalık falandırAma gec dollenmede olabılır haftaya kontrole gidebilirsin 11 i çok geç ya ozaman kalp duyman lazım
ayyy 5 haftalık oyy oyybanada çok geç geliyo ama 11 inde gel dedi nasıl gececek bakalım günler
demekki kalp atışınıda duyarız diye düşündü folık asıte basladın dimi birde artık cok dıkkat et saglıklı kucagımıza alalım amiin
yok hayır geçen 3 ay boyunca kullandım ama şimdi doktor herhangi bişey söylemedi 11 inde gittiğimde söyler büyük ihtimalle keseyi görmeden pek ilgilenmedi. inşallah sağlıklı almayı nasip eder Rabbim.
yok hayır geçen 3 ay boyunca kullandım ama şimdi doktor herhangi bişey söylemedi 11 inde gittiğimde söyler büyük ihtimalle keseyi görmeden pek ilgilenmedi. inşallah sağlıklı almayı nasip eder Rabbim.
bence o dr ıyı bır dr degılll folık asıte bence hemen basla bebegın gelısımı ıcın herkez onerıyor bır zararıda yok zatn ve hemen dr degıstır o nasıl drmus yaaa :26:
cnm hiç korkun olmasın kesede görünür bebekte dogar inşaallah..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?