Gebeliğe Hazırlık Beta hcg degerim.nasil

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Emine sami

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2019
317
130
103
38
Merhaba bir sorum olckati salı günü betahcg 422 'di bugün yine batırdım 972 değer nasıl iyi yukslemmis teskkekur ederim simdiden

Merhaba bir sorum olckati salı günü betahcg 422 'di bugün yine batırdım 972 değer nasıl iyi yukslemmis teskkekur ederim simdiden
48 saate en az yuzde 66 artmalıymıs . 60 dıyen de var. . Senınkı 48 saate yuzde 70 falan artmıs:) persembe 720 olsa yuzde 35 de cumaya artsa 970 falan tamam ıste:) ınsallah hayırlsıyla guzel ılerlesın

Inşallah cnm kaşık agrisi korkutuyor beni neden ağrı olur acaba
Olucak onlar. Daha çok deyisiklik yaşiycaksin guzelliye giden. Korkutma. Elbette oraya bir can dusdu ve rahim ve etrafindaki bağlar kendini o bebeyin buyumesi için hazirliyor. Bende de olmuşdu. Ama tabi her agrini her sorununu doktoruna belirt yine de

Olucak onlar. Daha çok deyisiklik yaşiycaksin guzelliye giden. Korkutma. Elbette oraya bir can dusdu ve rahim ve etrafindaki bağlar kendini o bebeyin buyumesi için hazirliyor. Bende de olmuşdu. Ama tabi her agrini her sorununu doktoruna belirt yine de
Aynen canım çok haklisin sonuçta can tasiyoruz okadarlik olacak allahin kimsenin kucağını boş birakmakasin

Kizlar 31 mayista beta 0.5 referans araligi deger 411 cikti 2 haziranda tekrar acilde brta bakildi bu sefer 1027 cikti kime sorsam gebesin diyorlar ama ben anlamiorm yani kac haftalik oluyor son adetim 8 nisan hedapladigimda 8 haftalik yapior ama beta 1027 cikti ozaman ben kac haftaligim 😒
Screenshot_20210603-144012_Chrome.webp

Back
X